Instax Mini-kamera

Still Life

Sain viimeinkin aikaiseksi ostaa itselleni polaroid-kameran! Oon ihastellut näitä pikakameroita jo vaikka kuinka kauan (ja etenkin näitä herkullisen värisiä Instax Minejä..) ja tällä kuvaaminen on osoittautunut just niin hauskaksi kuin ajattelinkin! Näin Instagramin ja kuvanmuokkauksen aikakautena on niin virkistävää yksinkertaisesti ottaa kuva ja nähdä millainen siitä tulee, ilman mitään muokkauksia tai filttereitä.

Vaikka odotankin tosi innolla kevättä ja lisääntyvää valoa että pääsee kuvailemaan myös ulkona, on ollut tosi kiva ikuistaa kameralla ihan tavallisia arjen hetkiä kotona. Tästä mun ja pupujen kuvasta tuli yksi mun lemppareista juuri sen tavallisuuden takia: minä kotiasussa, puput hengailee vieressä ja taustalla vähän sotkuinen koti.

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

 

Kommentit

Hanna K
Sunday Blondie

Intax Minit ovat niin suloisia! Ja kuvista tulee tosi hienoja noin vain. Kaverin häissä oli tällainen kamera viime syksynä: vieraat saivat ottaa kameralla itsestään kuvia hassujen rekvisiittojen kanssa, ja kuvat liimattiin vieraskirjaan onnittelujen kera. Superihana idea mihin tahansa juhliin! <3

Siri H
Still Life

Nämä on kyllä niiin söpöjä! :) Ihan huippu idea tuo että on ollut pikakamera häissä! Tuota ideaahan voi soveltaa vaikka mihin pienempiin juhliin tai illanistujaisiin, täytyypä pitää mielessä :)

Hanna K
Sunday Blondie

No nimenomaan! :--)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.