IT’S COOL TO BE KIND

Kiltti tyttö. Sanapari jolla usen tarkoitetaan hyvää, mutta siinä voi olla vähättelevä kaiku. Kiltti tyttö on huolehtivainen, reipas ja pärjäävä. Ihminen joka ei halua aiheuttaa kenellekään mielipahaa tai riidellä.

Joskus saatetaan puhua jopa kiltin tytön syndroomasta. Kiltti ihminen saattaa ottaa kannettavakseen enemmän kuin jaksaa ja huolehtii muiden tarpeista ennemmin kuin omistaan.

Mä pidän itseäni melko kilttinä tyyppinä. En tykkää valehtelusta tai epärehellisyydestä, ja oon jo lapsesta asti ollut reipas ja itsenäinen. Mullakin on joskus ollut hetkiä tai olen ollut sellaisessa tilanteessa, jossa olen toivonut olevani vähän ”kovempi” tai että osaisin pitää paremmin puoliani. Oon joutunut opettelemaan tervettä itsekkyyttä. Sanomaan ei.

Mutta jos nyt ei mennä ihan siihen syndroomaan asti, niin kiltteys on coolia. Se että on kiva ja huomaavainen. Vaikka mulla itselläni olisi huono päivä ja joku ärsyttäisi, niin yritän silti aina lähtökohtaisesti olla mukava muille. Siinä ei yleensä häviä mitään!

Mukavaa tiistaita!  Me lähdetään nyt Lydian kanssa käymään kirjastossa ja illalla menen Dance-tunnille. Täällä Raahessa paistaa aurinko ja yön aikana maahan on satanut nätti lumikerros!

SEURAA:

Instagram  //  Pinterest

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *