Jotain minusta

Still Life

Siitä lähtien kun aloitin blogin, on ollut tarkoitus kirjoittaa itsestäni esittelypostaus, mutta jotenkin se on vain  jäänyt. Kaikesta muusta kirjoittaminen tuntuu helpommalta, mutta mistähän se johtuu, että itsestään on joskus vaikea keksiä mitään sanottavaa? Tässä kuitenkin muutamia juttuja minusta:

1) Täytin viime elokuussa 25, eli tänä vuonna mittariin tulee huikeat 26 vuotta. Se tuntuu jännältä ja kivalta, mutta samalla tosi oudolta, että on oikeasti lähempänä kolmeakymppiä kuin tuttua ja turvallista kahtakymmentä.

2) Asun Oulussa poikaystäväni sekä meidän kahden ihanan pupun kanssa, jotka muuttivat meille marraskuussa.

3) Olen ammatiltani kulttuurituottaja, mutta tällä hetkellä haaveilen uuden alan opiskelemisesta. 

4) Olen syönyt lihaa viimeksi vuonna 2008. Toistaiseksi syön vielä jonkin verran maitotuotteita ja kananmunaa, mutta niiden rinnalle olen ottanut ruokavalioon osaksi myös kokonaan vegaanisia tuotteita.
 

5) Oma tyyli ja pukeutuminen ovat minulle keskeisiä asioita ja mielenkiinnon kohteita elämässä. Pukeutuminen on keino ilmaista ja toteuttaa itseäni, ja minulle oman tyylini löytäminen niin pukeutumisessa, sisustuksessa kuin elämässä ylipäätään on tärkeää. Viime aikoina olen yrittänyt vähentää uusien vaatteiden ostamista, ja keksiä vanhoista vaatekaapin aarteista uudenlaisia asuja. Kiertelen paljon kirppiksiä, ja teen usein mahtavia löytöjä.

6) Olen tosi visuaalinen ihminen, ja ympärilläni olevat kauniit asiat tuovat minulle paljon iloa. Tykkään paljon kauniista korteista, kirjojen kansista, ruokapakkauksista...tämän vuoksi pikainen kaupassa käyntikin saattaa kestää kauan, kun pysähdyin hipelöimään ja ihastelemaan kaikkea sievää :-D

7) Olen viimeisen päälle kotoilija. Saatan puuhastella yksin kotona tuntitolkulla; siivoillen, järjestellen tavaroita, pesten pyykkiä yms. Keksin jatkuvasti kaikenlaista uutta kotiin. Olen erityisesti mieltynyt uusien ja vanhojen huonekalujen ja tavaroiden yhdistelemiseen sisustuksessa. Myös nätit printit ja graafiset kuviot ja kivat astiat ovat tärkeä osa kodin tyyliä.

8) Olen nykyään aika laiska meikkaaja, ja tykästynyt melko luonnolliseen lookkiin. Erityisesti pinkki ja kirkkaanpunainen huulipuna ovat tuoneet kivaa uutta fiilistä meikkaamiseen naturellin lookin rinnalle.

9) Inspiroidun jokapäiväisestä elämästä, ihmisistä, pienistä hetkistä ja kohtaamisista. Saan paljon inspiraatiota ja otan vaikutteita blogeista, some-tileistä, erilaisista ihmisistä, musiikista, sarjoista ja elokuvista.

10) Pidän paljon matkustamisesta, mutta parasta reissuissa on kuitenkin aina kotiinpaluu. Seuraavaksi suunnitteilla on reissu Kroatiaan, jonne toivottavasti päästään matkustamaan vielä tämän vuoden aikana.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.