KESÄKUUN SUOSIKIT

Still Life

Miten ihmeessä kesäkuu on jo ohi?! Ihan vasta oli kesäkuun ensimmäinen päivä, sitten juhannus ja nyt jo heinäkuu.. :D Vaikka heinäkuuta onkin takana jo yli viikko, niin ajattelin silti vielä mattimyöhäisenä koota kesäkuun suosikit-postauksen!

Kesäkuussa peräänkuulutin blogissa mukavaa arkea, ja täytyy sanoa että nautin kyllä ihan oikeasti tavallisista arkipäivistä ja ihan peruselämästä. Ehdin myös tehdä myös kaikkea muuta kivaa, kuten matkustaa Oulusta pois viikonlopuksi, viettää tosi rentoa juhannusta ja syödä mansikoita.

Sen lisäksi kesäkuussa ilahduttivat mm. seuraavat jutut:

- Kesän soittolista. Mulla on soinut kuulokkeissa ihan taukoamatta musiikki, ja viime viikkoina vielä enemmän kun tajusin yhdistää kaikki tämän hetken suosikkibiisit ja lempparikesäbiisit samalle soittolistalle!

- Luonto ja luonnonkukat. Kauniissa ja vehreissä puistoissa haahuilu ja virtaavan veden tuijottaminen on yksi mun lempijutuista ikinä. Kesäkuussa tätä puistohaahuilua tuli harrastettua vielä normaaliakin enemmän! Samalla voi kerätä kotiin maljakkoon luonnonkukkia ja kuunnella musiikkia. Mulle nämä haahuiluhetket on ennen kaikkea myös ajatusten nollaamista ja rentoutumista.

 - New girl. Taas! Koska en saanut uusimpia jaksoja mistään käsiini, päätin aloittaa koko sarjan uudelleen alusta. Tykkään New girlistä super paljon (varsinkin ensimmäisistä kausista) ja suosittelen katsomaan sarjan ihan alusta, varsinkin jos olet nähnyt vain muutamia jaksoja sieltä täältä!

- Midihameet. Vaikka kesäkuussa ei kovin montaa yli +20 asteista päivää ollutkaan, mun lempparivaate oli silti musta midihame, joka sopii paitsi vapaa-aikaan, myös kesäiseen toimistotyyliin. Mulla ei ole töissä mitään pukukoodia, mutta toki haluan pukea töihin siistit, mukavat ja tyylikkäät vaatteet. Midihame on sopivan mittainen ja helppo vaate töihin, eikä sen kaveriksi tarvitse kuin t-paidan tai jonkun kivan kauluspaidan. Täytyykin muuten tehdä jossain välissä postaus mun kesäisestä työtyylistä!

Kesäkuun postauksia:

Klassinen jokapoika-paita

Kesän bucket-list

Rakkaus on sitä että ollaan hyvä tiimi

Miten eroon some- ja puhelinriippuvuudesta?

Testissä luonnonkosmetiikka - 4+2 suosikkiani

Hempeä juhannustyyli

13 parasta juttua arjessani

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Täältä super iso toive kesäinen toimistotyyli -postaukselle! Tämä on ollut itselleni koko kesän iso murheenkryyni, mutta erityisesti nyt, kun kunnon helteet ovat iskeneet. Koko ajan on joko liian kuuma tai viileä, ja tuntuu, että itselläni kaikki kesävaatteet on jotenkin liian hepeneitä toimistoon... Joten ideoita kaivataan!

Siri H
Still Life

Ymmärrän täysin, erityisesti helteisiin sopivien työvaatteiden löytäminen voi olla tosi vaikeaa! Mahtava kuulla että postaus kiinnostaa :) Pitääkin alkaa rustailemaan!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.