KESÄPAINEISTA JA BALANSSISTA

Still Life

Edellisessä postauksessa kirjoittelin mun lempijutuista omassa arjessani, ja mietin sitä kuinka ihan tavallisinakin arkipäivinä voisi tehdä kaikkea mukavaa, eikä aina säästää suunnitelmia vapaapäiville. Olen edelleenkin sitä mieltä, mutta jäin miettimään asiaa vähän tarkemmin. Koska Suomen kesä on niin lyhyt, tähän vuodenaikaan tuntuu usein kerääntyvän paineita. Kesä voi tuntua välillä suorittamiselta, kun pitäisi mennä ulos kun on hyvä ilma, pitäisi nauttia kesästä ja pitäisi tehdä mahdollisimman paljon sitä ja tätä... 

Minä olen perusluonteeltani rauhallinen ja viihdyn kotona. Ahdistun jos joka päivälle on ihan hirveästi ohjelmaa, mutta toisaalta joudun joskus tsemppaamaan itseäni että olisin vähän aktiivisempi ja sosiaalisempi. Välillä tuntuu, että sopiva balanssi näiden kahden välillä on vaikea löytää.

Tänä kesänä aion ennen kaikkea panostaa siihen että tekemistä ja suunnitelmia olisi sopivasti. Aion käydä uimassa, piknikillä ja puuhailla kaikkea muutakin kivaa, mutta ehdottomasti omaa fiilistä kuunnellen! Lisäksi aion muistaa nämä asiat:

- aina ei ole pakko kokkailla kotona, ja on ihan okei ostaa joskus valmisruokaa
- kesäherkutteluista ei kannata ottaa huonoa omatuntoa
- joka päivä ei tarvitse tehdä hikilenkkiä, mutta liikunta piristää silloin tällöin
- päikkärit kannattaa nukkua jos tuntuu siltä (kunhan ne eivät kestä kolmea tuntia)
- luova tekeminen, kuten kirjoittaminen ja maalaaminen rentouttaa

Onko teillä samanlaisia fiiliksiä?
Stressitöntä viikonloppua! <3

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

 

Kommentit

smagardi
astu harhaan

Oon myös päikkäreiden kannalla! Jos keho painaa ja silmäluomet menee väkisin kiinni, niin pitää vaan antaa päikkäreille aikaa. Joskus ihan vaan pienet puolen tunnin torkutkin riittää. :)

Siri H
Still Life

Todellaki! Monesti kun väsyttää ja on päikkäreiden tarpeessa, niin koko päivä menee ihan kärttyisessä tunnelmassa mutta heti kun saa edes pikku nokoset otettua niin muuttuu fiilis ihan täysin :D 

IinaS (Ei varmistettu) https://bangsiina.com

Ihan samaa mieltä oon, että oman fiiliksen mukaan! Jos tekee kauniina kesäpäivänä mieli löhötä sohvalla ja katsoa Frendejä koko päivä - tee se :) Mä oon myös sellainen, että joudun välillä patistamaan itteäni sosiaaliseen toimintaan ja kiitän itseäni aina kun oon näin tehnyt.

Siri H
Still Life

Näin on! Ja Frendit on muuten nimenomaan just sellanen sarja että vaikka sen on nähnyt monta kertaa niin sen parissa kyllä viihtyy illan jos toinenkin! Varsinki kauniina kesäpäivinä.. Me taidetaan olla samanlaisia epäsosiaalisia molemmat, haha :D Mulle käy monesti niin että kun ei aluksi millään jaksais lähteä illanviettoon tms. mutta sitten onkin tosi kiva ilta ja on niin tyytyväinen että tuli lähdettyä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.