KESÄSUUNNITELMIA

Tuntuu jotenkin niin hassulta, että viime kesänä meillä ei ollut vielä tietoakaan siitä kuinka erilainen tämä kesä tulisi olemaan. Viime kesästä mulla on tosi hyvät muistot – elämässä oli kaikki kertakaikkisen hyvin ja tunsin oloni onnelliseksi ja huolettomaksi. Ajattelin ettei siitä kesä voi enää paremmaksi edes mennä.

Oon kuitenkin aika varma että tästä kesästä tulee vielä ihanampi! Tämä kesä merkitsee meille ihan uudenlaisen aikakauden alkua. Siitä lähtien kun tulin raskaaksi, oon iloinnut siitä että me saadaan kesävauva. En voisi kuvitellakaan parempaa aikaa saada vauvaa kuin kesän kynnyksellä (tosin en muusta tiedäkään…). Tuntuu kivalta että vauvan ensimmäiset elinkuukaudet ovat valoisaan aikaan ja vaavin kanssa pääsee heti ulos. Oma jaksaminen ja pirteystasokin ovat yleensä aivan eri luokkaa kesällä kuin talvella.

Tämän kesän suurin suunnitelma on uudenlaisen arjen opettelu. Nyt arki on sitä että me ollaan vauvan kanssa kotona ja mies on töissä. Ja vaikka hän töissä onkin, hänellä on onneksi aina neljä vapaapäivää peräkkäin, eli me ehditään kuitenkin viettää aikaa koko perheen voimin. Se onkin se tärkein juttu – että me saadaan viettää ihan tavallista elämää perheenä. Käydä kävelyllä, nähdä ystäviä ja perhettä, syödä jäätelöä ja tehdä ihan  tavallisia juttuja, jaksamisen ja fiiliksen mukaan. Koitan itsekin parhaani mukaan välttää suorittamista, ottaa rennosti ja nauttia siitä että me saadaan olla vauvan kanssa kotona.

Kotoilun lisäksi meidän kesään kuuluu myös muutamat juhlat: heinäkuussa me juhlitaan vauvan ristiäisiä ja meidän avioliiton siunaamista, ja elokuussa puolestaan matkustetaan Jyväskylään juhlimaan ystäväni häitä. Musta ois kiva tehdä myös joku toinen pieni reissu johonkin päin Suomea, mutta saas nähdä!

Millaisia kesäsuunnitelmia teillä on? 🙂

SEURAA:

Instagram  //  Pinterest

 

Follow my blog with Bloglovin

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *