Kevään parhaimmat kirppislöydöt

Still Life

Tässä kevään mittaan olen muutamaankin otteeseen esitellyt kirppislöytöjäni blogissa. Ja nyt ajattelin vielä koota kivoimmat löydöt yhteen postaukseen! Käyn muutenkin melko usein kirppareilla, ja tänä keväänä kun vapaa-aikaa on ollut niin paljon, on myös kirppiksiä tullut kierreltyä tavallista aktiivisemmin.

Täällä Oulussa on muutama vakiokirppis joissa käyn usein, mutta kaupungin kokoon suhteutettuna kirppareita ei ole täällä mielestäni kovin paljon. Keskustasta ja keskustan läheisyydestä löytyy kuitenkin muutamia kivoja paikkoja, joista Second Hand Storessa (Isokatu 8) tulee käytyä eniten. Ja usein sieltä tulee tehtyä myös parhaimmat löydöt. Second Hand Storessa on paljon nuorten ja nuorten aikuisten pöytiä, ja siellä on yleensä myynnissä edullisesti ketjuliikkeiden, kuten H&M:n, Bikbokin, Cubuksen ja Gina Tricotin vaatteita. Vaatteiden lisäksi etsin kirppareilta usein myös asusteita, kenkiä ja kodintavaroita, kuten astioita ja tekstiilejä.

Keskustan lähettyvillä sijaitsee myös Järkikirppis (Tehtaankatu 1) ja Paljekirppis (Paljetie 12), joista teen välillä hyviä löytöjä. Näillä kirppiksillä on vaatteiden lisäksi myynnissä yleensä lastenvaatteita ja kodin tavaroita. Huonekaluja, astioita ja tekstiilejä on myynnissä paljon myös Punaisen Ristin Kontti-kierrätyskeskuksessa (Jääsalontie 12), mutta vaatteet siellä ovat aika ylihinnoiteltuja.

Lisäksi kuulun Facebookissa paikallisiin kirppisryhmiin, sekä muun muassa Marimekon ja Vimman kirppisryhmiin. Kavereiden kanssa on myös kiva välillä myydä/ostaa keskenään vaatteita, ja sitä voisi kyllä tehdä enemmänkin! Ihan varmasti omastakin vaatekaapista löytyy sellaisia vaatteita joita ei itse enää pidä, mutta tulisivat kaverilla käyttöön.

Tässä siis muutamia tämän kevään parhaimpia kirppislöytöjä:
 

H&M:n hyväkuntoinen raitapaita / Ananasverhot / Marimekko x Converse-tennarit (postaus niistä täällä). Kaikki Second Hand Storesta.
 

Vero Modan hyväkuntoinen persikanvärinen trenssi Second Hand Storesta / Bikbokin kukallinen verkkatakki & Stadium huppari ostettu ystävältä / Vimman Human-mekko Facebookin Vimma-kirppikseltä.

 

Pitkähihainen ruutupaita Paljekirppikseltä, lyhyt kauluspaita & vaaleansininen crop-toppi Second Hand Storesta / Harmaa Gina Tricotin huivi Second Hand Storesta & mintunvihreä laukku Paljekirppikseltä / H&M:n farkut Second Hand Storesta (postaus farkuista täällä!).

Onko teillä suosikkikirppiksiä, tai oletteko viime aikoina tehneet erityisen hyviä kirppislöytöjä? :) 

 

SEURAA:

Bloglovin & Pinterest

Kommentit

smagardi
astu harhaan

Toi BikBokin kukallinen verkkatakki, kuin ihana! ❤______❤

Itselleni ei ole viime aikoina kirpparilöytöjä siunaantunut,
mutta ehkä se vain ennustaa parempien kirppariaikojen olevan edessä.
Luottavaisin mielin eteenpäin, monella on vielä komeroiden kevätsiivoukset tekemättä... ;)
 

Siri H
Still Life

Se on kyllä aivan ihana ja pirteä! :) Tuo on muuten ihan totta, ainakin itse oon just niitä ihmisiä jotka tässä vaiheessa kevättä alkaa raivokkaasti siivota vaatekaappeja ja laittaa tavaraa myyntiin :D Ja onhan sitten toukokuun lopussakin Siivouspäivät yms pihakirppiksiä monissa paikoissa, joista voi myös tehdä hyviä löytöjä :)

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Noi tennarit, ihan rakkautta! Verhot ja kukikkaat takit myös ihanan keväisiä! :)

Siri H
Still Life

Noi on kyllä niin ihanat! Vielä en oo niitä tosin uskaltautunu käyttämään vaihtelevien ilmojen vuoksi ettei ne vaan sotkeennu.. :D Huomaa kyllä että on kevättä ilmassa kun tulee ostettua niin värikkäitä juttuja :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.