Kirppislöytö: Marimekko x Converse

Still Life

Voi sitä ilon tunnetta, kun bongasin nämä ihanat tennarit kirppikseltä, ja vielä mun koossa! Tennarit on Marimekon ja Conversen yhteismallistosta, joka lanseerattiin pikaisen googlettelun perusteella viitisen vuotta sitten. Siirtolapuutarha on yksi mun lempikuoseja Marimekolta, ja meiltä kotoakin löytyy tuo ihana Siirtolapuutarha-verho. Siirtolapuutarha on siitä kiva, että se näyttää ihan yhtä kauniilta sisustustekstiilien lisäksi myös asusteissa. Käytönjälkiä kengissä on vähän, ja muutenkin ovat tosi hyvässä kunnossa. Ja hintaakin oli vain kohtuulliset 8 euroa! Sitten vain odottelemaan lämpimiä kevätilmoja, että pääsisi noita ulkoiluttamaan :)

Kommentit

Marjo A.
Sparkle.

Oi, onpa söpöt tossut! :) Ja vielä kadehdittavan edullisesti löysit nuo. Tuo Siirtolapuutarha on meikäläisen(kin) yksi ehdottomista Marimekon suosikkikuoseista. Haaveilen itse tällä hetkellä Siirtolapuutarha -sarjan mukien hankkimisesta.

Siri H
Still Life

Nuo on kyllä aivan ihanat, ja tosiaankin edullinen löytö! Ihan hyvin olisi voinut vaikka parikymppiä noista pyytää jo pelkän merkin ja hyvän kunnon puolesta :) Siirtolapuutarhassa on kyllä sitä jotain joka vangitsee katseen joka kerta. Oma suosikki on kyllä ehdottomasti tuo värikäs kuosi, vaikka verhoiksi mietin myös sitä vihersävyistä. Ja mukit on kyllä oikein kivoja nekin :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.