KLASSINEN JOKAPOIKA-PAITA

Still Life

 

 

Meidän kotoa löytyy paljon Marimekon tekstiilejä ja astioita, mutta pakko myöntää että Marimekon vaatteet ovat jääneet mulle jotenkin etäisiksi. Vaikka pidänkin isoista ja näyttävistä kuoseista, en ole tuntenut Marimekon vaateprinttejä ihan omakseni. Mulla on joskus aiemmin ollut muutamia brändin pallopaitoja, ja omaa silmää ovat miellyttäneet eniten juurikin ne pallo- ja raitakuosit. Viime aikoina somessa on näkynyt paljon kuvia näistä uudelleen muotiin tulleista Jokapoika-paidoista, ja kieltämättä ne ovat omastakin  mielestä alkaneet näyttää vähän enemmän modernimmalta ja nuorekkaalta.

Toistan tässä nyt vähän itseäni kun kerron taas näistä ihan mahtavista kirppislöydöistä, mutta kappas: kirpparilla tuli vastaan tämä täysin hyväkuntoinen ja siisti mustavalkoraidallinen Jokapoika-paita. Ja arvatkaapa mitä se maksoi?! Viisi euroa!
 

Vielä pari vuotta sitten en olisi ehkä tykästynyt tähän paitaan niin paljon, mutta nyt kun oma tyyli on kulkenut vähän enemmän kohti klassisempaa ja simppelimpää lookkia, ja käytän muutenkin aika paljon kauluspaitoja, ihastuin tähän ihan täysillä! Paita on melko tyköistuvaa sorttia, ja luin jostain että vanhemman malliset jokapojat ovat vähän pienempää mallia, eli siitä voisi päätellä että tämäkin paita on useamman vuoden vanha. Tällä hetkellä paitaa on saatavilla Marimekon liikkeistä myös vähän rennommassa oversize-koossa. Itsekin suosin pukeutumisessaa väljiä yläosia, joten tähän paidan tiukahkoon malliin pitää kyllä vähän totutella. Mutta ah miten hyvä löytö, ja ennen kaikkea edullinen!

Mitä mieltä Jokapoika-paidoista? Tyylikäs klassikko vai kyllästymiseen asti käytetty?

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Kommentit

IinaS (Ei varmistettu) https://bangsiina.com

Vitsi mikä löytö!!

Itsekään en koe Marimekkoa oikein omakseni, mutta jotkut jutut näkisin myös omassa vaatekaapissani, kuten juuri tuonkin paidan :)

Siri H
Still Life

Niinpä! Tässä paidassa on kyllä jotain ajatonta tyylikkyyttä :)

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Oih vitosella vaan!! Huippulöytö! Olisko sulla antaa vinkkejä, mitkä on Oulussa ne parhaat kirppikset? Ajattelin jos siellä tulee taas käytyä, niin haluaisin kirppisteleen sinne :)

Siri H
Still Life

Mulla tulee tällä hetkellä käytyä eniten Järkikirppiksellä (Tehtaankatu 1, Raksilan marketeilla), ja sieltä oon tehnyt myös parhaimmat löydöt, kuten tämän paidan. Järkikirppiksellä on paljon hyväkuntoisia tavaroita ja vaatteita, ja paljon nuorten aikuisten pöytiä :) Keskustassa oli Second hand store mutta se valitettavasti lopetti toimintansa ihan vasta :( Suht lähellä keskustaa on myös tosi iso Paljekirppis (Paljetie 12), siellä on aika paljon lastenvaatteita yms. mutta välillä sieltäkin löytyy hyviä pöytiä!

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Vinkit otettu muistiin - kiitos paljon! <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.