Kohta reissuun: suuntana Espanja & Italia

Still Life

 

Viikon päästä Oulun lumiset maisemat vaihtuu johonkin ihan muuhun, nimittäin aurinkoiseen (ainakin toivottavasti) Espanjaan ja Italiaan! 

Ensimmäisena etappina meillä on Fuengirola. Lennetään ensin Malagaan, ja sieltä mennään Fuengirolaan neljäksi päiväksi ystäväni ja hänen miehensä luokse. Niin huippua päästä käymään ihan uudessa maassa ja kaupungissa ja tietysti viettämään aikaa porukalla! Fuengirolaan ei olla ainakaan vielä tehty mitään erikoisempia suunnitelmia, uskoisin että aika kuluu siellä aika hyvin hengaillessa, syödessä ja kaupunkia kolutessa. Muutaman tärpin löysin Trip Adivsorista Fuengirolan seudulle: Benalmadenan perhospuisto ja Paloma-puisto vaikuttaa molemmat vierailun arvoisilta paikoilta! 

Alunperin meidän oli tarkoitus tehdä reissu pelkästään Espanjaan, mutta mietittiin että kun kerta siellä hoodeilla ollaan, niin miksipä ei käytäisi samalla matkalla myös jossain muualla! Saatiin kihlajaislahjaksi jonkun verran rahaa, joten päätettiin käyttää ne meille mieluisimmalla tavalla, eli matkustelemalla. Tätä Italian matkaa ollaankin vähän puolitosissaan kutsuttu kihlajaismatkaksi :D 

Mutta siis, Malagasta me lennetään Milanoon ja sieltä mennään junalla tai bussilla Sirmionen kaupunkiin Gardajärven rannalle. Tuo koko Gardajärven seutu näyttää niin ihanalta ja oon ihan varma että tullaan tykkäämään tuosta paikasta tosi paljon! Meillä on buukattuna viihtyisän oloinen hotelli ihan järven rannalta. Sirmionen lisäksi olisi tarkoitus vierailla jossain muussa Gardajärven kaupungissa/kylässä, mutta ei olla vielä ihan varmoja että missä. Ihanan oloisia paikkoja siellä tuntuu riittävän.

Matkalla aion ottaa super rennosti, pakata mukaan pari hyvää kirjaa, kirjoittaa ja ottaa paljon kuvia.

Meillä tulee matkalle mukaan pelkästään käsimatkatavarat, ja ajattelinkin kirjoitella ensi viikolla tarkemmin siitä millainen asu- ja kosmetiikkavarustelu reissuun lähtee mukaan!

PS. Vinkkejä noihin paikkoihin otetaan mieluusti vastaan :)
 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Kommentit

IinaS (Ei varmistettu) https://bangsiina.com

Ei vitsi mä ootan innolla etenkin noita Espanjan postauksia, sillä oon todennäköisesti lähitulevaisuudessa muuttamassa sinne! :)

Siri H
Still Life

Oi, huippua! :) Ihan varmasti tulee postauksia Espanjan matkasta!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.