Kohti toimivampaa vaatekaappia osa 1: Hutiostokset

Still Life

Tiedättehän, miten blogissa tulee aina esiteltyä niitä vaatekaapin parhaimpia ostoksia? Minä ajattelin tällä kertaa päästää ääneen ne vaatekaapin hutiostokset! Viime aikoina on tullut mietittyä paljon omaa tyyliä, omia luottovaatteita ja sitä miten vaatekaapista saisi järkevämmän ja inspiroivan kokonaisuuden. Sen vuoksi ajattelinkin aloittaa postaussarjan matkasta kohti toimivampaa vaatekaappia! Yksi askel siihen on tunnistaa ne hutiostokset, joihin ainakin itse sorrun valitettavan usein.
 

1. Vaatteet, joiden väri tuntuu oudolta jo ostovaiheessa. Esimerkki: Niken violetti paita. Ihana, mutta milloinhan sitä oppii, ettei violetti vaan ole se oma väri?!

 

2. Vaatteet jotka ovat kivannäköisiä, mutta joita ei vaan tule käytettyä. Esimerkiksi crop-topit joita omistan monta kappaletta mutta pukeudun niihin silti todella harvoin.

 

3. Heräteostokset. Ihana body, eikö? Ostin tämän bodyn vuosi sitten eräitä pikkujouluja varten heräteostoksena, koska se oli vaan niin kaunis. Taas yksi hyvä muistutus siitä ettei yksiä juhlia varten kannata ostaa mitään uutta, jos ei keksi vaatteelle toista käyttötarkoitusta. Eipä ole nimittäin tullut käytettyä tätä bodya toista kertaa!

 

4. Kaikki vähän liian pienet vaatteet. Niin kuin nämä Adidaksen legginsit joita en raaski antaa pois, vaikka ne puristavat yhtä ahdistavasti joka käyttökerralla :D

 

 

5. Kaikki ne mustat mekot. Mun vaatekaapin luottovaatteita on ehdottomasti mustat mekot. Mutta tarviiko niitä siltikään omistaa kymmentä kappaletta!?

Millaisia hutiostoksia teidän vaatekaapeista löytyy?

 

SEURAA:
Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

 

Kommentoi