KOIRATERAPIAA

Still Life

Viime sunnuntaina me saatiin hurmaava Nunnu-koira meille hoitoon! Olen aina ollut koirarakas ja lapsuudenkodissani oli koiria koko lapsuuden ja nuoruuteni ajan. Me tullaan varmasti hankkimaan joskus ihan omakin koira, mutta ihan vielä ei taida olla sen aika. Sitä odotellessa on aina ihan huippua saada koirahoidokkeja kylään.

Nunnu on luonteeltaan aivan ihanan hellyyttävä tapaus, joka ei turhasta hermoile tai räksytä. Meille tultuaan se tutki vähän aikaa paikkoja ja meni sitten sänkyyn päikkäreille :D Lepohetken jälkeen me käytiin rauhallisella kävelylenkillä ja vitsit miten pienistä asioista sitä voi välillä tulla iloiseksi! Lenkki koiran kanssa aurinkoisena lokakuisena aamuna oli yksi kivoimmista asioista koko kuussa.

Nunnun lisäksi olisi niin mukavaa saada joku toinenkin kaverikoira, jota voisi aina välillä hoitaa, rapsutella ja käyttää kävelyllä <3

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Kommentit

Milla Sukhilta (Ei varmistettu) http://www.sukhimatot.com

Ihana ruttunaamainen terapeutti! On hyvä odottaa oikeaa hetkeä sille omalle koiralle, täydellistä, jos odotellessa saa hoidella jotain noin ihanaa otusta.

Siri H
Still Life

Niinpä! On kyllä ihan parasta että saa tämmösen kaverin kanssa viettää aikaa ja voi sillä tavalla kokea ne parhaimmat jutut koiran omistamisesta :) 

Kommentoi