Koko päivä tennareissa

Still Life

 

*postaus tehty yhteistyössä Color4Care-yrityksen kanssa & kengät saatu blogin kautta

Mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän alkaa arvostaa pukeutumisessa mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Lähes huomaamatta vaatekaapista on hävinnyt ne viimeisetkin puristavat housut ja muut ahdistavat vaatteet. Myös kenkien hankinnassa laadukkuus on noussut ykköskriteeriksi.

Sain yhteistyön merkeissä testattavaksi Color4Care-yrityksen valikoimasta tennarit. Color4Care myy terveysaiheisia tarvikkeita, vaatteita ja työkenkiä lähinnä hoitoalalle, mutta nettikaupan valikoimasta löytyy tuotteita myös muille, jotka arvostaa helppoutta ja mukavuutta niin töissä kuin vapaa-ajalla. Koska mulla on aika ennalta-arvattava värimaku, ei kovin yllättävää että ihastuin näihin turkooseihin Bagheeran kenkiin! Bagheera ei ollut mulle aiemmin tuttu merkki, mutta lähdin kuitenkin innolla kokeilemaan kenkiä, sillä rennot ja monikäyttöiset kengät on ollut haussa jo pidemmän aikaa.

 

Ja vitsit, miten innoissaan oonkin näistä! Kengät on tosi kevyet ja superpehmeät jalassa. Kivan ulkonäön ja monikäyttöisyyden vuoksi niissä voi kulkea ihan koko päivän, ja ne sopivat niin urheiluun kuin shoppailureissulle. Tykkään kengissä myös siitä, että niitä on tosi helppo yhdistää monenlaisiin asuihin. Esimerkiksi tämä mulle aika tyypillinen asu, eli legginsit, musta mekko ja farkkutakki sai tennareista ihan uudenlaista ilmettä.

Me muuten varattiin loppukesäksi matka Kroatiaan, ja nämä kengät lähtee reissuun mukaan ihan ehdottomasti!

 

Ihanaa viikonloppua!

 

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit

siirikiciharju (Ei varmistettu) http://siirikiviharju.blogspot.fi

Ihanan raikkaan väriset tennarit. Noilla kelpaa viilettää koko päivän !

Siri H
Still Life

Juu todellakin! Itsekin ihastuin heti ekana tuohon väriin :)

Kommentoi