Kotipuutarhan kuulumisia

Still Life

 

 

Jatketaanpa vielä hetken verran puutarhafiiliksissä! Inspiroiduin viime viikkoisesta puutarhavierailusta niin kovasti, että päätin päivittää vähän myös kodin kasvimaailmaa. Nuo kaksi peikonlehteä on asustaneet meillä jo monta vuotta, ja iloiseksi yllätykseksi huomasin että molempiin on puskemassa monta uutta lehteä! Etenkin tuo olohuoneen peikonlehti on vaikuttanut niin elottomalta, että uusien lehtien bongaaminen laittoi kyllä hymyn huulille. 

Uudet tulokkaat, kirjovehka ja limoviikuna löyty marketista ihan muutamalla eurolla, ja yhdessä peikonlehden kanssa niistä tulikin aika kiva kasvirivistö keittiön lipaston päälle. Meillä näitä kasvien paikkoja pitää miettiä aika tarkasti, sillä kahdet innokkaat pupuhampaat löytää yllättävänkin hyvin noihin korkeisiin paikkoihin. Kasveista tulee kotiin kyllä niin paljon tunnelmaa ja elävyyttä (enkä näköjään ikinä kyllästy kuvailemaan niitä...), ja musta tulisi varmasti vielä enemmän crazy plant lady, ellen olisi niin huono niiden hoitamisessa (toisien sanoen, saapa nähdä miten kauan nuo uudet kasvit pysyy hengissä). No mutta, tällaisia vehreitä kotikuulumisia tällä kertaa. Hyvää alkanutta viikkoa!

PS. Päivitin blogin ulkoasun yksipalstaiseksi, sillä koen blogini pääpainon olevan enemmän kuvissa kuin tekstissä, ja nyt kuvat pääsee mielestäni paljon paremmin oikeuksiinsa! Sivupalkkiin pääsee oikealla ylhäällä olevaa kuvapalluraa napauttamalla.

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.