Kotona

Still Life

 

Tältä näyttää meidän kotona. Paljon värejä, sekä uutta ja vanhaa sekaisin. Ikeaaa, Marimekkoa ja vanhoja perintöhuonekaluja. Tykkään siitä, että kotona ei ole liian siloiteltua. Eläminen saa näkyä. Aika usein saan kuulla, että meidän kodissa näyttää kodikkaalta, ja musta se on tärkeää. Kodin tulee olla viihtyisä ja rento. Tässä 1940-luvulla rakennetussa talossa parasta on ihanat isot ikkunat ja ikkunalaudat, valoisuus ja siistit lattiat sekä isot huoneet. 

Mun sisustustyylin avainsanoja ovat ehdottomasti värit, hauskat yksityiskohdat ja juuri uuden ja vanhan, sekä erilaisten pintojen ja materiaalien sekoittelu. Pidän vanhoista ja vaaleista pinnoista, joita kirkuvan räikeät esineet ja huonekalut sopivasti rikkovat. Pelkistetty ja moderni tyyli ei ole mua varten.

Teen paljon löytöjä kirppiksiltä, ja hamstraan reissuilta (tai sitten ihan vaan Tigeristä...) usein pieniä tavaroita, jotka luo kotiin tunnelmaa. Pidän myös värikkäistä printeistä ja tekstiileistä, joita tulee hankittua sekä uutena että käytettynä. Olohuone on meidän kodista ehkä mun lempparihuone, ja siellä toki tuleekin eniten vietettyä aikaa. Yksi mun ehdottomista lemppari-asioista kotona on tuo toisessa kuvassa näkyvä ihana Kaunisteen lintutaulu, joka on siis pingotettu kankaasta taulupohjalle. Niin söpö ja herkullisen värinen! Toinen kodin suosikki on myöskin samaisessa kuvassa näkyvä rouhea 50-luvulta oleva ihana mintunvihreä lipasto.

Mulle sisustus ja kotoilu on mieleistä puuhaa ja ajanvietettä. Sisustus ja kodin "rakentaminen" on prosessi joka jatkuu koko ajan. Luultavasti kuukauden päästä meillä näyttää jo ihan erilaiselta.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.