KUUKAUDEN VALINTA: NORMAALEJA IHMISIÄ

Kuukauden valinta-postaussarjassa esittelen kuukauden aikaa ilahduttaneita tai  inspiroineita asioita ja ilmiöitä.

Aloitin viime kuussa Kuukauden valinta-postaussarjan, jonka ensimmäisessä osassa kirjoitin mua ilahduttaneesta Pabbahelgar-sarjasta. Mun oli tässä kuussa tarkoitus kirjoittaa jostain aivan muusta, mutta koska ajattelin että haluan vinkata sarjassa tällä viikolla blogissa anyway, niin sisällytän vinkkauksen Kuukauden valinta-postaussarjan alle!

Ihastuin viime viikonloppuna aivan totaalisesti Yle Areenasta löytyvään Sally Rooneyn kirjaan perustuvaan Normaaleja ihmisiä-sarjaan (alkuperäinen nimi Normal People). Irlantilaissarja kertoo kahdesta nuoresta, Mariannesta ja Connellista (ihastuttavat Daisy Edgar-Jones & Paul Mescal), joilla ei ulkoapäin katsottuna ole paljoakaan yhteistä. Connell on yksinhuoltajaäidin kasvattama suosittu jalkapalloilija ja Marianne on varakkaan perheen yksinäinen tytär. Vastoin kaikki odotuksia Marianne ja Connell ihastuvat ja kaksikon välille muodostuu vahva yhteys. Vain toisilleen he pystyvät tunnustamaan epävarmuutensa ja jakamaan todelliset tunteensa.

Sarjassa seurataan Mariannen ja Connellin ja heidän suhteensa kehittymistä lukiosta yliopiston loppupuolella asti. Vuodet kuluvat ja elämäntilanteet muuttuvat, mutta yhteys kaksikon välillä kuitenkin säilyy.

Lupaan että tämä sarja ihastuttaa ja pakahduttaa, saa haaveilemaan otsatukasta ja fiilistelemään yliopistoelämää (jota minä en ole koskaan kokenut, eikä mulla ole koskaan ollut otsatukkaakaan!) ja välillä myös vähän ärsyyntymään päähenkilöiden tyhmiin päätöksiin.

SEURAA:

Instagram  //  Pinterest

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *