KUULUMISIA & OMAN AJAN KAIPUUTA

Mulla on nykyään sellainen fiilis että aina kun julkaisen uuden postauksen, mun tekisi mieli aloittaa se pahoittelemalla hidasta postaustahtiani (te olette sen varmaan kyllä jo huomanneet…). Mulla on kova ikävä bloggaamista ja jos pystyisin, taikoisin mielelläni vuorokauteen muutaman tunnin lisää että ehtisin kirjoittaa useammin.

Olisi myös hirveän ihanaa jos mulla olisi kerrottavana jotain huikean jänniä kuulumisia, mutta ei – meille kuuluu ihan hyvää, tavallista. Sen verran erikoista kuitenkin, että pääsimme muutama päivä sitten aloittamaan uuden kodin remontti ja ah, en millään malttaisi odottaa että talo on siinä kunnossa että pystymme muuttamaan! Kodista tulee mielettömän tunnelmallinen ja kaunis, eikä tulevan talven pimeys ahdista mua yhtään niin paljon kun tiedän että pääsemme pesiytymään uuteen kotiin juuri talven kynnyksellä ja viettämään siellä joulua.

Kaiken remontin ja muun hälinan keskellä kaipaan tosi paljon omaa aikaa – juuri nyt kun sen järjestäminen on normaalia haastavampaa. Haaveilen päivästä itsekseni, kasvohoidosta ja hierojalla käymisestä. Ihan vaan siitä että ehtisin hetkiseksi rauhoittua ja rentoutua (ja ironista kyllä, samalla taas poden ihan hullua vauvakuumetta). Ne omat pienet hetket arjen keskellä ovat mulle just nyt tosi tärkeitä. Kuppi kahvia ja lempparilehden selailua lapsen päiväunien aikana. Rauhassa syöty lounas tai hengähdyshetki auton ratissa.

Ihanaa viikkoa!

SEURAA:

Instagram  //  Pinterest

muoti oma-elama paivan-tyyli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *