KUULUMISIA, KIRPPISLÖYTÖJÄ JA VÄHÄN MUUTA

Still Life

Heinäkuun alun satunnaisia kuulumisia:

1. Viime viikonloppu oli ihan best! Vietin viikonlopun äidilläni, ja ohjelmaan kuului mm. minigolfia, kirppisten kiertelyä, päikkäreitä ja pötköttelyä koiran kanssa, kävelylenkkejä, korttipelejä ja herkuttelua. Lauantai alkoi lettuaamiaisella - voiko olla parempaa tapaa aloittaa päivä?! Herkuttelusta puheen ollen, mun täytyy myöntää että mun sokerinhimo on viime viikkoina ollut aivan omaa luokkaansa.. huh. Pieni herkkulakko tekisi tällä hetkellä enemmän kuin hyvää, ja itse asiassa ajattelinkin koittaa olla edes muutaman viikon ilman herkkuja. Sekin olisi mulle aikamoinen saavutus!

 

 

 

2. Tein viikonlopun kirppisreissulla pari Löytöä kotiin: kaksi olkista säilytyskoria ja vihreän linturasian. Oon ihan hullaantunut kaikkeen rottinkiseen ja olkiseen, ja nuo korit sopii täydellisesti kotiin pieniksi säilytyskoreiksi tai vaikka seinäkoristeiksi. Vihreä suloinen rasia taas käy vaikka koru- tai kynärasiaksi.
 

3. Meillä on uusi ihana lattia! Tosin tällä hetkellä vasta olohuone on saanut uuden parketin, ja tämän illan ohjelmana onkin roudata kaikki keittiön, makuuhuoneen ja eteisen huonekalut ja tavarat olohuoneeseen että uusi lattia saadaan laitettua myös muihin huoneisiin.. Meidän asunto on muutenkin aika valoisa, ja tällä vaaleammalla lattialla se näyttää entistäkin valoisammalta. Ennen lattiaremonttia meillä oli keittiöremontti, joten en malta odottaa että päästään tästä remonttikaaoksesta eroon, ja voidaan alkaa sisustamaan uudistunutta kotia!
 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.