KUULUMISIA VIIKON VARRELTA

Still Life

 

Mitä on ollut mielessä tällä viikolla? No mm. näitä asioita:

- Asuntokuumetta. Vähän vaivihkaa mieli on alkanut haikailla kohti isompaa asuntoa. Meidän nykyisessä kämpässä ei ole mitään vikaa, mutta asunto jossa olisi enemmän säilytystilaa ja kaksi makuuhuonetta olisi enemmän kuin tervetullut. Yksi syy siihen että 65 neliötä on alkanut tuntumaan pieneltä saattaa toki johtua siitä että toinen meidän pupuista asuu tällä hetkellä eteisessä...

- Vaatekaapin siivousta (taas). Mun vaatekaappikin oli sitä mieltä että paisuneelle vaatevarastolle on tehtävä jotain, sillä kaapin tanko romahti kaikkien vaatteiden painosta :D Ehkä ihan hyvä niin, olikin jo korkea aika tehdä vaatekaapin inventaario ja laittaa taas kirppikselle tavaraa myyntiin. Tuntuu että viimeisen puolen vuoden aikana oma tyyli on jotenkin selkiytynyt ja yksinkertaistunut, ja on helpompi karsia vaatevarastosta pois niitä vaatteita joita ei vaan tule pidettyä.

- Mitähän sitä alkaisi harrastamaan? Nyt on nimittäin harrastusten mentävä vaje mun elämässä, sillä sekä norjan tunnit että kauden jumpat ovat loppuneet tältä keväältä. Kesälle ajattelin ottaa jumppapaketin toisesta paikasta (syksyisin ja keväisin mulla on kansalaisopiston jumppapaketti), niin saisi pidettyä kiinni jonkinlaisista liikuntarutiineista satunnaisten lenkkien ohella. Ensi syksynä täytyy sitten miettiä haluanko jatkaa norjan opiskelua. Toisaalta myös jonkun muun kielen opiskelu olisi huippua! Italian kieli kiehtoo, ja tietysti vähän houkuttelisi herätellä mieliin myös ranska, jota opiskelin lukiossa ainakin 10 kurssia, mutta kielitaito on vuosien varrella päässyt vähän ruostumaan :D

- Opiskelu. Oon syksystä asti opiskellut sivutoimisesti Markkinoinnin perusopintoja avoimessa yliopistossa, ja tällä viikolla aloitin Palvelujen markkinointi-kurssin, joka vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta! Tuo avoimessa opiskelu on kyllä niin kätevää: luentoja voi kuunnella etänä missä ja milloin vaan, tenttikertoja on useita, ja tentin voi tehdä läppärin kanssa vaikka kotisohvalla istuen.

- Matkapostauksen kirjoittaminen. Oon ollut vähän laiska ja hidas matkapostausten kanssa, mutta tulevalla viikolla on viimein tulossa blogiin juttua Sirmionesta ja muutama matkavinkki sinne. Nämä kuvat on otettu Fuengirolassa ja liittyvät tähän viikkoon siten että tuo rento kauluspaita on ollut tämän viikon ykkösvaate. Ihan täydellinen vaate lämpimiin kesäpäiviin!

Ihanaa sunnuntaita!

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

 

 

 

 

 

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Sirmione on ehkä maailman suloisimpia paikkoja maailmassa. <3 Vitsi sä muuten ehdit moneen: opiskelemaan ja harrastamaan ja bloggaamaan, ihailen! :) 

Siri H
Still Life

Sirmione oli kyllä ihan best! Haha, päivästä ja viikosta riippuen ehtii ja jaksaa tehdä ja harrastaa, joskus enemmän ja joskus vähemmän :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.