Lämpimien päivien lookki

Still Life

 

 

 

Hyvää elokuun ensimmäistä päivää! Ihan käsittämätöntä miten nopeaa aika kuluu. Vaikka samalla odotan tosi paljon elokuun loppua (koska Kroatia!) ja lähenevää syksyä, tuntuu jotenkin haikealta että kesä- ja heinäkuu ovat jo takanapäin. No mutta, onneksi mekin on vihdoin saatu nauttia lämpimistä kesäkeleistä ihan kunnolla.

Viime päivät on tullut hengailtua aika pitkälti tässä lookissa. Meikkiä ei paljon tarvita, ja hiuksetkin on helpoin sutaista vaivattomalle puolinutturalle. Tämä musta Jacqueline de Yongin vekkihame on ihan paras kesähame! Vaikka se onkin musta, se on tosi kevyttä materiaalia, eli ihanan ilmava ja vilpoisa. Paita on Carlingsista, kassi Tigeristä, aurinkolasit kirpparilta ja (koko kesän jalassa olleet) kengät Vansin.

 

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

 

 

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Toimii! Kiva ja kesäinen asu :)

Musta tuntuu myös, että kesä alkaa olla ohi. On sellainen haikea fiilis. Vielä haluaisin käydä järvessä polskimassa ja syödä jäätelöä takapihalla ilta-auringossa.

Siri H
Still Life

Kiitos Minnea! Se on kyllä just tää haikeus joka aina tässä elokuun alussa iskee :) Kivoilta kuulostaa sun suunnitelmat!

Kommentoi