LAUANTAIN AJATUKSIA

Still Life

Phuuh, mikä viikko! Töissä on mennyt joka päivä pitkään ja kotiin päästyä oon keskittynyt lähinnä sohvalla köllöttelyyn... eilen mulla oli onneksi etätyöpäivä ja sen jälkeen kävin shake&dance-tunnilla. Ja sitten irtokarkkiostoksilla... jep, just sopiva balanssi!

Tälle viikolle olin suunnitellut blogiinkin vaikka ja mitä, mutta kerettiin vasta eilen ottamaan asukuvia. Tämä marjapuuron välinen neule on kirpparilta (yllätys!) ja oon aivan ihastunut tähän. Jättikokoiseen ja paksuun neuleeseen on niin kiva kääriytyä ilmojen viiletessä. Tein kesän aikana kirppareilta paljon muitakin hyviä syysvaateostoksia, täytyypä muuten esitellä nekin blogissa!

Tänään meidän on tarkoitus hengailla vaan kotona, ottaa iisisti ja viettää leffailtaa yhdessä. Poikaystäväkin on lopettanut kesätyöt ja palannut opiskeluiden pariin, joten ollaan taas molemmat pääsääntöisesti viikonloput kotona <3

Oikein ihanaa viikonloppua!

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Tää neule liippaa kyllä täydellisyyttä. <3 Ihanaa viikonloppua teille molemmille. :)

Siri H
Still Life

Kiitti, niin munkin mielestä! Ostin tän keskellä kesän kuumimpia ilmoja ja mietin ensin että onkohan tää nyt ihan järkevä ostos, mutta onneksi muistui mieleen että kyllä se viileä syksykin sieltä vielä tulee :D Kiitos samoin teille :)

Kommentoi