Maailman herkullisin brownies-resepti

Still Life

Tympiikö maanantai? Takaan että näillä maailman herkullisimmilla brownieseilla muuttuu surkeinkin maanantai vähän paremmaksi!

En leivo kovin usein saati kokeile uusia reseptejä, mutta tätä brownies-ohjetta kokeilin ensimmäistä kertaa elokuussa mun synttäreitä varten. Sen jälkeen niitä on tullut leivottua useampaankin kertaan, sillä näitä on oikeasti tosi vaikea saada epäonnistumaan! Browniesit on päältä ihanan rapeita ja sisus jää juuri sopivan meheväksi. Resepti on alunperin muistaakseni Valion sivuilta otettu, ja sitä voi tietysti tuunailla oman mielen mukaan. Mä oon käyttänyt näihin joka kerta Pirkan tummaa leivontasuklaata, sillä se on älyttömän hyvän makuista ja sopii ihan täydellisesti näihin. Seuraavalla kerralla voisi kyllä kokeilla sen sijaan Pätkistä, sillä se uusi Pätkis-suklaalevy on aivan taivaallista.

Browniesit maistuu parhaimmalta vaniljajäätelön kanssa, mutta näitä syö kyllä mielellään ihan sellaisenaankin :D Syy miksi näihin kuviin päätyi vaan yksi säälittävä palanen on se että kaikki muut olivat jo kadonneet parempiin suihin.. Jos näitä malttaa jättää pakastettavaksi, browniesit on täydellisiä kaltaiselleni herkkusuille myös siksi että niitä voi syödä äkilliseen makeanhimoon jäisenä myös melkein suoraan pakastimesta!
 

Ohje (tästä tulee n. 15 pientä palaa)

100g (tummaa) suklaata
100g voita
2,5dl sokeria
2 munaa
2dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
(päälle voi laittaa esim. pähkinärouhetta)

1. Sulata suklaa ja voi mikrossa alhaisessa lämpötilassa ja sekoittele välillä. Käytä tilavaa kulhoa, johon mahtuu myös muut ainesosat. Lisää sokeri ja sekoita tasaiseksi.
2. Lisää munat vatkaten voi-suklaa seokseen. Yhdistä loput ainekset ja lisää ne taikinaan. Sekoita vain sen verran että taikina on tasainen.
3. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun tasaiseen (voideltuun) uuni/kakkuvuokaan.
4. Paista 175 asteessa 20-30 min.
5. Syö jäähtyneenä vaniljajäätelön tai kermavaahdon kanssa.

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Kommentoi