Mammamekossa

Still Life

Alan olla jo pikkuhiljaa matkafiiliksissä parin viikon päästä koittavan Kroatian matkan johdosta. Ja niin kuin yleensäkin, olen jo hyvissä ajoin aloittanut pakkaamisen suunnittelun päässäni. Tällä hetkellä matkakohteessamme on reilut 30 astetta lämmintä, joten matkavaatteiden pääpaino tulee olemaan ohuissa ja helpoissa kesämekoissa, sortseissa, topeissa ja uikkareissa. Vaikka tiedän että vaatekaappi on mekkoja pullollaan, viime päivät olen ollut niin kesämekkofiiliksissä, etten yllättynyt kun iskin silmäni tähän mekkoon kirpparilla.

Kun otin mekon lähempään tarkasteluun, huomasin sen olevan H&M:n Mama-mallistoa. Eli äitiysmekko? Eka ajatukseni oli, että enhän voi ostaa tätä, kun se on äitiysmekko (enkä kyllä tosiaankaan tiedä mikä tuosta tekee äitiysmekon, nimittäin malli ei ole erityisen leveä, etenkään mahan kohdalta). Sitten mietin, että olisi ihan typerää jättää ihana mekko hyllyyn vaan sen takia, että se on kategorisoitu äitiysmekoksi. En muutenkaan jaksa miettiä kauhean tarkasti vaatteiden suhteen mistä ne ovat ostettu tai mitä mallistoa ne ovat. Käytän monenlaisia kokoja, värejä, kirpparilöytöjä, markettiostoksia, designiä, kaikkea sekaisin. Tärkeämpää on varmaan se, että mekko oli hyvin istuva, kivaa materiaalia ja kivan tuntoinen päällä. Vaikka Suomen kesä vaatikin mekon kaveriksi trenssin ja sukkahousut, uskoisin tämän mekon olevan ihan täydellinen asu Kroatian lämpöön - siellä tosin ei taida tarvita mekon lisäksi paljon muuta vaatetta päälle kuin hellehatun ja mukavat kengät. Tässä asussa muuten kaikki kenkiä lukuunottamatta ovat kirppislöytöjä!

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Kaunis mekko! Tosi kiva kirppislöytyö! Ja eihän sillä tosiaan ole väliä, onko äitiys- tai vaikka isyysmekko, jos istuu päälle hyvin :D

Saranda
Tyhjä ajatus

Näin juuri! :) Ja minäkin allekirjoitan, ihana mekko ja ihana sinä. xx

Siri H
Still Life

Kiitos piristävästä ja ihanasta kommentista Saranda :*

Siri H
Still Life

Kiitos Minnea! :) Ja niinpä, näitä malleja tai kategorioita ei ajattele kukaan muu kuin itse :D

Essi's

No eipä kyllä uskoisi että kyseessä on äitiysmekko :D Näyttää upealta päälläsi! 

Siri H
Still Life

No sanopa muuta! :D Kiitos :) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.