MEIDÄN KOTONA: PALOJA OLOHUONEESTA

Still Life

Meidän kodissa on vallinnut koko kevään ja kesän aikamoinen kaaos. Koko asuntoon vaihdettiin lattiat ja keittiö remontoitiin kokonaan, ja myöhemmin tässä kuussa saadaan vielä keittiöön uusi jääkaappi, hella ja tiskikone (postaus uudesta keittiöstä muuten täällä).

Koti on ollut muutenkin kamalassa epäjärjestyksessä koko ajan, sillä me jouduttiin keväällä erottamaan meidän kaksi kania eri tiloihin asustamaan, ja meillä on ollut milloin missäkin epämääräisiä aitavirityksiä ja tavaroita pitkin poikin. Remontin myötä päätettiin laittaa kotiin ihan uusi järjestys: olohuoneesta tuli jaettu olohuone ja makuunurkkaus, ja makuuhuoneesta tuli poikaystävän tietokonehuone ja meidän toisen kanin Mimmin huone. Juu, luit oikein. Meidän kani sai oman huoneen.. Kuulostaa ehkä hassulta, mutta tämä järjestely helpottaa niin meidän kuin lemmikkienkin elämää :D

Tältä meidän olo/makuuhuone näyttää siis nyt! Tavarat hakevat vielä paikkaansa, mutta tämä järjestely tuntuu toimivan oikein hyvin. Meidän kodissa on 65 neliötä ja olohuone on tosi iso, joten koti ei tunnu tämän uuden huonejärjestelyn vuoksi yhtään liian pieneltä, vaan paremminkin päinvastoin.

Jaettiin olohuone kahtia Ikean kirjahyllyllä, joka on paitsi käytännöllinen ratkaisu, myös kivannäköinen. Suuren tilan vuoksi olohuonetta on aina ollut vähän hankala sisustaa, mutta nyt väli"seinän" myötä huone tuntuu paljon toimivammalta ja siistimmältä. Sisustus on kylläkin vielä aika kesken, ja oikeastaan olen nauttinut siitä että seinillä ei ole (vielä) niin paljon tauluja tai kuvia. Huoneeseen tulee kuitenkin paljon eloa ja väriä tekstiileistä, huonekasveista ja kirjahyllystä ja sen pikkutavaroista. Noiden Ikean verhojen tilalle on vielä tarkoitus vaihtaa Marimekon värikkäät Siirtolapuutarha-verhot.

Täytyy muuten laittaa joskus myöhemmin enemmän kuvia myös tuosta makuunurkkauksesta!

Aina välillä me haaveillaan muutosta isompaan asuntoon, mutta täytyy sanoa että oon tosi kiintynyt meidän kotiin. Tämä on meidän ensimmäinen yhteinen koti, jossa ollaan asuttu kohta jo neljä vuotta. Rakastan näitä avaria huoneita, valoisuutta ja kauniita ikkunalautoja. Kaikki palvelut ovat lähellä ja meillä on viihtyisä piha ja saunavuoro. Mutta saapa nähdä, eihän sitä koskaan tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan!

Mukavaa viikonalkua! <3

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.