MEIDÄN VIIKKO

Maanantai 8.6.
Herään klo 9 aikaan ja ihmettelen miksei lapsi ole vielä herännyt. Nousen kuitenkin itse ylös, keitän kahvit, syön Lydian synttäreiltä ylijääneitä herkkuja ja teen keittiönpöydän ääressä rauhassa blogijuttuja. Käyn herättelemässä lapsen kymmenen aikaan. Puolenpäivän jälkeen lähdetään käymään kirjastossa (ekaa kertaa sitten maaliskuun!) ja käydään samalla isovanhempien pihalla leikkimässä hiekkalaatikolla. Lydia nukahtaa päikkäreille ja jatkaa unia kotona parvekkeella. Katson sarjaa ja otan itsekin pienet nokoset. Illemmalla käyn vielä pyöräilemässä ja kuvailemassa.

Tiistai 9.6.
Kello on melkein 10 kun Lydia herää. Hän on kärttyisellä tuulella ja mullakin on vähän huono aamu…aamutoimet ja hetki leikkejä,sitten hän menee jo päiväunille. Tunnen itseni väsyneeksi ja uupuneeksi. Menen itsekin päikkäreille ja heräämisen jälkeen käyn hakemassa thaimaalaisesta ravintolasta ruokaa. Katsotaan Uutta Päivää ja Sykettä ja sen jälkeen lähdetään ulos, kello on jo viisi. Käydään leikkipuistossa ja lapsi nukahtaa kotimatkalla. Illalla hän ottaa ensimmäiset kunnon askeleet ilman tukea!

Keskiviikko 10.6.
Herään seitsemältä itsekseni miehen ja lapsen jäädessä vielä nukkumaan. Vietämme rauhallisen aamupäivän kotona ja iltapäivällä lähdemme ajamaan Ouluun (minä olen ratissa!). Mulla on tiedossa työpaikan kesäjuhlat piknikin merkeissä, ja mies ja lapsi lähtevät viettämään kahdenkeskistä aikaa. Mukava nähdä työkavereita pitkästä aikaa, mutta samalla mulla herää töistä ja töihinpaluusta ristiriitaisia fiiliksiä. Tavallaan kaipaan vaihtelua taaperoarjesta, mutta samalla tunnen olevani totaalisen irtaantunut työelämästä.

Torstai 11.6.
Aamupäivällä käydään pankissa ja kaupassa, ja myöhemmin meidän on tarkoitus mennä käymään ulkona ja ottaa kuvia erästä postausta varten, mutta Lydia nukahtaakin päikkäreille juuri kun ollaan lähdössä. Kuvien otto jää toiseen kertaan. Illalla käydään vielä uusiksi kaupassa kun huomaan että kahvi on lopussa. Mun ystävä (joka on myös Lydian kummitäti) tulee meille yöksi ja Lydiakin kukkuu hereillä taas kymmeneen asti (aivan ihanaa että hän nukkuu aamuisin pitkään mutta se kostautuu aina iltaisin…)

Perjantai 12.6.
Herään lapsen höpöttelyyn yhdeksän aikaan ja tehdään aamutoimet kaikessa rauhassa. Lydia on aivan innoissaan meillä kyläilevästä kummitädistään ja seuraa häntä joka paikkaan. Iltapäivällä lähdetään käymään leikkipuistossa ja otan kuvia erästä yhteistyöpostausta varten. Ihanan lämmin päivä! Kotimatkalla käydään rannassa kahveilla ja jäätelöllä ja Lydia simahtaa vaunuihin. Ilta menee telkkarin ääressä niitä näitä höpisten ja lasta nukuttaen.

Lauantai 13.6.
Mulla on kello soimassa kahdeksan jälkeen, tänään on tiedossa juhlapäivä veljentyttäreni ristiäisten merkeissä! Aamulla kiiruhdan ostamaan ristiäislahjaa, jonka hankkiminen jäi tottakai viime tippaan. Ristiäiset alkavat kahdelta, ja vitsit että onkin kiva nähdä perhettä ja juhlia pienen prinsessan kastetta. Lydia on oikein hyvällä tuulella ja reippaana juhlissa. Kotimatkalla päätetään käydä vielä ostoksilla ja ravintolassa syömässä pitkästä aikaa.

Sunnuntai 14.6.
Aamupäivä menee touhuillessa ja pakatessa, sillä me ollaan suuntaamassa yhden yön reissuun Kalajoelle asuntoautolla. Ajomatka menee hyvin, ja lapsi on tohkeissaan uudesta paikasta ja ulkoleikeistä. Hiekkasärkät on niin kaunis paikka ja ranta aivan ihana! Loppupäivä menee ulkoillessa ja paikkoja tutkiessa, ja otan asuntoauton muhkeassa pedissä pienet iltaunet. Illalla nukahdan hymy huulilla – on ollut niin kiva viikko.

Sellainen viikko meillä, täytyy sanoa että normaalisti meidän viikot ei ole todellakaan näin täynnä aktiviteetteja, tällä viikolla vaan sattui olemaan paljon kaikenlaista ohjelmaa 😀

Mitäs tykkäsitte meidän viikko-postauksesta, pitäisikö tehdä useamminkin tällaisia?

SEURAA:

Instagram  //  Pinterest

perhe oma-elama lapset vanhemmuus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *