MEILLE TULEE VAUVA!

Still Life

Kääk, vähänkös jännittävää viimeinkin julkaista tää postaus! Viime aikojen blogihiljaisuuteen on nimittäin syynä yksi aika ihana asia, meille tulee vauva <3 Alkuraskaus on sujunut pääpiirteissään hyvin, mutta raskausväsymys on ollut aivan lamaannuttavaaa ja viimeiset pari kuukautta on mennyt ihan horroksessa. Aamuisin olen torkuttanut niin pitkään kuin mahdollista, noussut 20 minuuttia ennen bussin lähtöä, haalautunut töihin ja työpäivän jälkeen viettänyt illat lähinnä nukkuen. Pahoinvointi ja etova olo on myös ollut voimakasta, mutta onneksi olen oksennellut "vain" muutamia kertoja. Siihen päälle vielä pimeys ja siitä johtunut matalahko mieliala - eli täytyy sanoa että viime kuukaudet ovat olleet aika raskaita, vaikka tietysti ollaan ihan superiloisia ja onnellisia tulevasta vauvasta. 

Nyt raskaus on edennyt toiselle kolmannekselle ja pahin väsymys ja pahoinvointikin alkaa jo hellittää. Neuvolassa ollaan käyty muutaman kerran ja ultraankin ollaan päästy ja pari kertaa moikkaamaan pienen pientä ihmisenalkua <3 Olen ahminut kirjoista tietoa vauvan kehityksestä ja raskausviikoista, ja tehnyt jo muutamia vaatehankintoja vauvalle. Tällä hetkellä odotetaan kuumeisesti että vauvan liikkeet alkavat tuntumaan (vaikka siihenkin saattaa mennä vielä monia viikkoja).

Ai niin, jotta elämä ei kävisi liian tylsäksi, me ollaan ensi viikolla muuttamassa uuteen isompaan asuntoon! Uusi koti on ihana, valoisa 75 neliön kolmio, ja on kyllä mahtavaa päästä muuttamaan ja laittamaan uutta kotia jo tässä vaiheessa raskautta.

Tulen varmasti kirjoittamaan raskaudesta ja vauvajutuista blogiin, mutta lupaan ettei blogi muutu ihan kokonaan vauva-aiheiseksi :D Raskaus on kuitenkin niin yksityinen juttu ja vielä aika uusi asia meille, että tällä hetkellä tuntuu että ison osan siitä haluaa pitää vain itsellä ja läheisellä. Mutta ihan varmasti jonkin verran raskaushöpinää päätyy myös blogin puolelle, nähtäväksi jää miten paljon. Yritän muutenkin päästä taas parempaan rytmiin blogin päivittämisessä, toki oman jaksamisen mukaan.

Oikein ihanaa viikonloppua! <3
 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Kommentit

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Niin ihanaa <3<3 Minä jään seuraamaan sinun blogia siltikin vaikka muuttuisi vauva-aiheiseksi! Pelkkää hyvää odotukseen, vaikka olo ei aina niin hyvältä tuntuisikaan :D<3

Siri H
Still Life

Kiitos Vilhelmiina :) Kiva että jäät seurailemaan, lupaan ettei meno mene ihan vauvahömpötykseksi! :D 

Minnea
Minnean muruja

Sydämen täydeltä onnea <3

Ihania ja jännittäviä aikoja!

Siri H
Still Life

Kiitos Minnea <3 Tuntuu kyllä niin jännältä! Yhtäkkiä on käsillä niin paljon uusia ja ihmeellisiä asioita :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Tuhannet onnittelut ja hyviä vointeja! <3 Niin ihana uutinen! <3

Siri H
Still Life

Kiitos ja samoin! <3 Nyt kun on tultu raskauskaapista ulos niin uskallan käydä sunkin raskausjuttuja kommentoimassa :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Onnea <3!

Siri H
Still Life

Kiitos <33

Kommentoi