Mikä musta tulee isona?

Still Life

 

Mikähän musta tulee isona? Se on juttu, jota olen usein pohtinut työttömyyden aikana. Mitä haluan tehdä, missä olen hyvä, mikä mua kiinnostaa, millainen työ olisi minulle sopiva? 

Vaikka työnhaussa ei ole napannut, olen ajatellut niin, että työttömyys on ihan loistavaa aikaa kehittää itseään muulla tavoin. Olen alkanut opiskelemaan norjan kieltä, ja kerrankin on ollut aikaa panostaa bloggaamiseen! Syyskuussa aloitin markkinoinnin opiskelun avoimessa yliopistossa, ja opiskelu on tuntunut mielenkiintoiselta ja ennen kaikkea kätevältä, sillä verkko-opintoja pystyy suorittamaan joustavasti omassa aikataulussa. Tällä viikolla sain myös kuulla pääseväni mukaan myynnin ja markkinoinnin kehittämiskoulutukseen!

Markkinoinnin ohella mua kiinnostaa tosi monenlaiset jutut: viestintä, visuaalinen markkinointi, sisällöntuotanto, kirjoittaminen ja journalismi, kulttuuri, kielet ja kansainvälisyys, myyntiala, matkailu ja tapahtumatuottaminen. Ehkä oma unelmahommani voisi olla sellainen, jossa yhdistyisi useampikin näistä osa-alueista. Myös bloggaamista olisi ihan mahtava tehdä vielä joskus enemmän ammattimaisella otteella! 

Sain tosi paljon inspiraatiota Unelmahommissa-kirjasta, jossa oli hienosti kerrottu niistä askelista joita pitkin jokaisella on mahdollisuus suunnitella ja pyrkiä omaa unelmahommiaan kohti. Uskon itsekin siihen, että kun kirjoittaa ylös haaveita ja unelmia, alkaa alitajuntaisesti myös konkreettisemmin pyrkiä niitä kohti. Välillä onkin siis hyvä pysähtyä miettimään: Millaisista asioista haaveilen? Mitkä ovat niitä väyliä ja kanavia jotka voivat johdattaa minua niitä kohti? Kenen työtä tai elämäntyyliä ihailen, ja miksi?

Kaiken tämän pohdinnan jälkeen on ihan huippua kun tulee sellainen fiilis, että oma suuntani on ehkä vihdoin löytymässä!

Mitä työhön tai opiskeluun liittyviä haaveita sinulla on?

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

 

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Pitää napata myös tuo Unelmahommissa kaupan hyllyltä - oon kuullut niin paljon positiivista palautetta siitä. :)

Kuulostaa siltä että tiedät aidosti mistä tykkäät ja että kuljet rohkeasti niitä asioita kohti. Hienoa! :)

Siri H
Still Life

Kannattaa ehdottomasti! Tosi mahtava ja kivasti toteutettu kirja, josta saa varmasti irti paljon vaikka ei sen syvemmässä urakriisissä olisikaan :D

Ja kiitos ihanasti kommentista <3 Välillä sitä itse vaan sokeutuu omille ajatuksille ja tuntuu ettei ollenkaan löydä suuntaa :D Mutta onneksi tää teksti selkeytti vähän omiakin mietteitä! :) 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.