Minä ja bloggaaminen - 7 faktaa

Still Life

 

 

Marraskuussa tulee vuosi täyteen blogin perustamisesta, ja sen kunniaksi ajattelin jakaa muutaman faktan blogin takaa, minusta ja lempijutuistani bloggaajana sekä mietteitä bloggaamisesta ylipäätään.
 

1. Poikaystävä ottaa kaikki asukuvani. Eikä sitä tarvitse edes pakottaa!

2. Yritän aina suunnitella kaikki seuraavan viikon postaukset etukäteen. Joskus kuitenkin käy niin että postausideat syntyvät ja toteutuvat hyvin spotaanisti saman päivän sisällä.

3. Lempijuttuni bloggaamisessa on valokuvaaminen, ja mulle on luontevaa ilmaista itseäni valokuvaamisen kautta. Ja vaikka tykkään myös kirjoittamisesta, hinkkaan usein blogitekstejä tolkuttoman kauan ennen kuin ne kelpaavat itselleni (tosin siinäkin olen kehittynyt!) :D

 

 

4. Kuvaan Canonin vanhalla järkkärillä ja Nexuksen 5X-puhelimella.

5. Seuraan pääosin noin pariakymmentä suomalaista blogia, ja olen aika huono löytämään uusia blogeja lukulistalle. Edelleenkin mun suosikkeja ovat esimerkiksi Indiedaysin blogit Colour Me! ja Are you feeling fashionable?, joita olen lukenut jostain lukioikäisestä asti eli melkein kymmenen vuotta! 

6. Minulle on tärkeää pitää blogi hyvän mielen paikkana, johon jaan vaan pienen palasen elämästäni.  En usko, että blogissa tullaan koskaan näkemään kovin henkilökohtaisia tai syvällisiä pohdintoja, sillä niistä julkisesti kirjoittaminen ei vain ole yhtään mun tyylistä.

7. Mulle kaikista mieluisimpia postauksia tehdä ovat asu- ja tyylipostaukset sekä sisustusjutut. Myös mielenkiintoisista leffoista ja sarjoista on kiva kirjoittaa ja sitä aion jatkossa tehdä enemmänkin! Tulevaisuudessa aion kirjoittaa myös ruokajutuista ja resepteistä, sillä ne ovat aiheita joista tykkään lukea muidenkin blogeista.

Energistä keskiviikkoa!

SEURAA:
Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.