Mitä jäi mieleen Häämessuilta?

Still Life

*yhteistyössä Suomen Häämessujen kanssa, pääsylippu saatu

Pääsin tosiaan blogin kautta lauantaina tutustumaan Suomen Häämessuihin! Olin tosi iloinen siitä että blogin myötä tarjoutui tällainen mahdollisuus kokea jotain ihan uutta.

Vaikka omat häät ei ole ihan lähitulevaisuuden suunnitelmissa, olen aina tykännyt häistä ja hääjutuista, ja haaveillut myös omista häistä ihan pienestä saakka. Pinterestistäkin multa on jo kauan löytynyt oma salainen häätauluni, johon olen kerännyt vuosien varrella inspiroivia kuvia ja ideoita. Ollaan poikaystävän kanssa seurusteltu jo vuosia, ja puhutaan aina välillä häistä ihan ajatuksen tasolla. Siksi musta olikin kiva tutustua messuihin tavallaan "ulkopuolisena" kaikessa rauhassa ilman mitään painetta tai stressiä, mutta kuitenkin saaden mukavasti ideoita tulevaisuutta varten.

Oli aivan ihanaa kierrellä messuilla yhdessä ystävän kanssa, ja samalla rupatella kaikesta häihin enemmän ja vähemmän liittyvästä. Hypisteltiin hääpukuja ja kukkia, ja kierrettiin messuja ristiin rastiin ilman kiirettä. Ehdottomasti mielenkiintoisinta messuilla oli tutkailla ja kokeilla sormuksia, ja löysinkin muutaman kauniin ja omaan tyyliin sopivan sormuksen! Lisäksi ihastuin yhteen aivan täydelliseen hääpukuun (joka olisi ollut varmasti niin koon kuin hinnankin puolesta sopiva..). Ehkä parasta antia itselleni messuissa oli juuri se, että löysin ihan konkreettisia ja varteenotettavia vaihtoehtoja sekä omaa häälookkia että muita häiden osa-alueita ajatellen.

Messujen jälkeen oon jatkanut hääfilistelyä Pinterestin parissa ja haaveillut miltä meidän häät sitten joskus tulee näyttämään - ainakin huomaan tallentaneeni monta kuvaa vaaleanpunaisista ja valkoisista kukista, värikkäistä paperilyhdyistä ja pastellinvärisestä hääkakusta... Ajatus häistä tuntuu samalla vähän utopistiselta, mutta samalla niin kutkuttavan jännältä ja ihanalta!

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.