Mitä mukaan kun matkustaa käsimatkatavaroilla?

Still Life

Sanokaa etten oo ainut joka tykkää vähän oudon paljon pakkaamisesta?! Aina kun oon lähdössä matkalle, musta on tosi kiva suunnitella matka-asuja ajoissa ja huolella, ja saan suurta mielihyvää suunnitellessani toimivaa matka-garderoobia :D

Tällekin reissulle aloitin pakkaamisen suunnittelun hyvissä ajoin, ja seurasin sääennusteita päivittäin. Espanjaan ja Italiaan on matkan ajaksi luvattu n. 20 lämpöastetta (vähän yli ja vähän alle), aurinkoa ja puolipilvistä sekä mahdollisesta pientä sadetta (kirjoitan tätä postausta siis ennen kuin ollaan lähdetty matkalle).

Meillä on mukana vain käsimatkatavarat, joka toki rajoittaa vähän sitä mitä voi ottaa mukaan, mutta kun pakkaamiseen laittaa vähän ajatusta ja pyrkii ottamaan mukaan monikäyttöisiä vaatteita, pienellä matkalaukulla pärjää ihan loistavasti vähän reilun viikon reissun.

Vaatteista mulla on mukana pino t-paitoja/toppeja, pari lyhythihaista mekkoa, musta midihame, mustat ohuet housut, legginsit ja sukkahousut, kimono ja muutama pitkähihainen paita ja kahdet kengät. Viileämpiä iltoja varten pakkasin mukaan hupparin, farkkutakin ja tuubihuivin, jota voi tietysti käyttää myös ohuena peittona tai istuinalustana. Mukana on siis monikäyttöisiä ja helposti yhdisteltäviä vaatteita, ja värien puolesta aika paljon mustaa, vähän valkoista ja sopivasti värejä ja kuoseja.
 

Kosmetiikan puolesta mukana on vain ne kaikista tarpeellisimmat tuotteet sekä muutamia meikkituotteita. Hiustuotteista mukana on ainoastaan shampoo, sillä en jaksa raahata hiuslakkaa tms. mukaan kun en niitä kotonakaan kauheasti käytä. Reissuilla mulla on yleensä mukana pikkulaukku, reppu ja kangaskassi, ja niin myös tällä kertaa. Asusteiden puolesta mukana on muutamat aurinkolasit, korvikset, hiusdonitsi ja huivi sekä Brixtonin musta kipparilätsä. Kuvasta muuten unohtui kosteuspyyhkeet, jotka on tosi kätevä pitää mukana matkalla käsidesin ohella, jos ei aina pääse heti pesemään käsiä.

Onko teillä jotain must-vaatteita tai kosmetiikkatuotteita joita pidätte mukana aina matkustellessa? :)

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Kommentit

piiakarpovuo

Et todellakaan ole ainut ! Itsekkin aloitan pakkaamisen tai ainakin sen suunnittelun jo pari viikkoa ennen matkaa. Siitähän sen todellisen matkafiiliksen saa !

http://www.lily.fi/blogit/piian-matkassa

piiakarpovuo

Et todellakaan ole ainut ! Itsekkin aloitan pakkaamisen tai ainakin sen suunnittelun jo pari viikkoa ennen matkaa. Siitähän sen todellisen matkafiiliksen saa !

http://www.lily.fi/blogit/piian-matkassa

Siri H
Still Life

Haha kiva kuulla! :D Vaikka pinnalliselta saattaakin kuulostaa, niin kyllä tosiaan itselle tärkeä osa matkafiilistelyä on juurikin tää pakkaaminen ja reissuvaatteiden valinta.

Traveler (Ei varmistettu)

Täällä toinen samanlainen! Hyvissä ajoin suunnitelen asukokonaisuudet, katson sään ym. Minusta se on hauskaa :)

Mistä tuo avokado paita on?

Siri H
Still Life

Se on kyllä nimenomaan hauskaa, ja lisää sellaista kutkuttavaa matkalle lähtö-fiilistä :) Avokado-paita on Monkista.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.