Mitä tapahtui tammikuussa?

Still Life

...Tammikuussa oon aloittanut monta aamua sohvalla istuen ja aamukahvia juoden, ja saanut valtavasti energiaa pitenevistä päivistä ja lisääntyneestä valosta.

...Ostanut alennusmyynneistä hauskan collegen, ja miettinyt oonko ihan liian vanha käyttämään paitaa, jossa lukee "Not your bae", ja siinä on kuva mm.  yksisarvisesta, banaanista ja parsakaalesta (ööh?). Onneksi päätin kuitenkin ostaa tuon, sillä paidasta on tullut uusi suosikki nimenomaan siksi että se on niin pirteä ja vähän höpsö.

...Kävellyt ulkona just tämän näköisenä, ja pukeutunut monta päivää putkeen mustiin pillifarkkuihin, tylsiin paitoihin ja mintunvihreään pipoon.

...Käynyt yksissä pitsa-aiheisissa pikkujouluissa ja kanniskellut  koko illan muutamaa pitsanpalaa muovipussissa mukana. Paras hetki oli tietysti se kun ei tarvinut baari-illan jälkeen lähteä enää hakemaan pitsaa, vaan sai syödä nahistuneet pitsanpalat suoraan pussista :D

...Hengaillut meidän pikkupupujen kanssa ja iloinnut siitä, miten ihania ja kivoja lemmikkejä he ovat (ja niiin söpöjä).

...Käynyt Fruitissa syömässä ihanan smoothie bowlin.

Lisäksi oon nautiskellut pelkästä olemisesta, käynyt kirjastossa hengailemassa muuten vaan, suunnitellut monta kivaa juttua helmikuulle, haaveillut kevätilmoista, ja siitä että saa kääräistä farkun lahkeet ja talsia Vanseissa menemään, ja alkanut viimeinkin katsomaan kaikkien kehumaa Skam-sarjaa (ja koukuttunut, tietysti).

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.