My girly corner

Still Life

 

Sain vähän aikaa sitten viimeinkin siivottua ja vaihdettua järjestystä makuuhuoneessa! Makuuhuone on viime kuukausien aikana muistuttanut enemmänkin varastoa, sillä sinne on jostain syystä joutunut kaikki random tavara joille ei ole löytynyt oikein muuta paikkaa... Onneksi uuden järjestyksen myötä sain tehtyä itselleni vähän järkevämmän oman nurkkauksen, josta löytyy työpöydän lisäksi vaaterekki, vaaleanpunainen jakkara ja kaikkea muuta väriteemaan sopivaa todella tärkeää tavaraa :D

Seinälle kokosin kattauksen nättejä ja tunnelmaan sopivia kuvia ja kortteja. Hello beautiful-taulu on kirpparilta ostettu, hedelmäkortti on Eef Lillemoorin, vaaleanpunainen kortti on Minna Parikan flaijeri ja mustavalkoinen kortti Marimekon Kimpassa-kuosia. Today is-kuva ja valko-vaaleanpunainen kuva on Flow Magazinesta. Vielä olisi mukava saada tuohon jonkinlainen valo ja peili!
 

Lisää sisustusjuttuja on varmasti tulossa blogiin helmikuun aikana, sillä kotiin on tullut tehtyä muutamia kivoja hankintoja ja muutenkin sisustettua vähän keväisempään kuntoon!

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.