NOVEMBER INSPIRATION

Still Life

Takki, harmaa mekko ja rintsikat H&M, Veluurimekko: Adidas/Zalando, Huulipuna: NYX, Kynttilä: H&M Home. Kuvat valmistajilta.

 

Marraskuu ja inspiraatio? Negatiivinen minä sanoisi, että nämä kaksi asiaa eivät liity mitenkään toisiinsa. Mutta positiivinen minä sanoo että marraskuussa on vaikka mitä mistä inspiroitua!

- Ensinnäkin, marraskuun to do-listalla on täydellisen villakangastakin metsästys. Haussa olisi musta, pitkä ja laadukas villakangastakki, jolla pärjäisi kovassakin pakkasessa. Tällä hetkellä tosin näyttää siltä että marraskuu alkaa pakkasen sijaan loskakelillä.. Mutta joka tapauksessa, vaatekaapissa on aukko juuri sitä täydellistä villakangastakkia varten!
- Kaksi materiaalia: pitsi ja veluuri. Pitsi sopii ihan täydellisesti marraskuuhun ja pikkujoulutunnelmaan, ja samoin veluurimekot! Tuohon Adidaksen luumunväriseen mekkoon ihastuin kun näin sen Iisan keikalla hänen päällään.
- Joulufiilistely. Olen pitkästä aikaa innostunut kynttilöistä, ja koko koti tekisi mieli täyttää kanelintuoksulla ja jouluvaloilla.
- Olen ihan varma että pehmeissä ja mukavissa vaatteissa marraskuu tuntuu vähän kivemmalta. Harmaan poolomekon kaveriksi sopii tummanpunainen huulipuna!
- Marraskuussa aion myös nauttia entistäkin enemmän niistä pienistä ja suurista elämäniloista: hyvästä ja ravitsevasta ruuasta, sarjoista ja leffoista, läheisten seurasta, liikunnasta, hemmottelusta ja elämyksistä. Ylihuomenna on luvassa yksi pitkään odottamani juttu, nimittäin Olavi Uusivirran konsertti Oulun Kaupunginteatterilla!

 

SEURAA:
Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Kommentit

sharks
by a mile

Olavi Uusivirta on ihana! Sen konsertit saa aina niin hyvälle mielelle <3

Siri H
Still Life

Niin on!! Olavi on niiin karismaattinen :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.