OLKILAUKKU - KESÄN YKKÖSASUSTE

Still Life

 

Täydellinen kesälaukku on sellainen, johon mahtuu kaikki tärkeimmät tavarat kesäpäivän viettoon: kirja, juomapullo, alusta, vähän eväitä, meikkipussi, tarvittaessa vaihtovaatteet ja kaikki pikkutavarat kuten puhelin, avaimet ja lompakko. Tänä kesänä aion pakata tavarani tähän ihanaan olkilaukkuun!

Laukku löytyi viime syksynä kirpparilta, se on tosi hyväkuntoinen ja sopivan kokoinen ja siinä on tukevat olkahihnat. Oon näköjään vahingossa ollut vähän tämän kesän trendiä edellä, sillä samantyylisiä laukkuja on nyt näkynyt esimerkiksi H&M:n ja Gina Tricotin nettikaupoissa.

Oon saanut päähänpinttymän myös pyöreästä olkilaukusta ja verkkokassista, saapa nähdä täydentyykö kesäkassikokoelmani vielä niillä!

 

Samalla kun intoilin kesän ykkösasusteesta, vaihdoin myös vaaterekkiin esille vähän kesäisempiä vaatteita kuten maksimekkoja ja shortseja. Asuyhdistelmiä on niin paljon helpompi miettiä kun osa vaatteista on esillä!

(Ps. Kuinka monta kertaa yhdessä postauksessa voi mainita "kesä" :D)

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

 

Kommentit

IinaS (Ei varmistettu) https://bangsiina.com

Oi ihana laukku - tosi hyvä löytö! Tohon vissiin mahtuukin tavarat ihan hyvin. Vihaan sitä kun saa kaivaa tavaroita tursuilevasta laukusta :D

Siri H
Still Life

Haha se on kyllä niin ärsyttävää! Uskoisin että tämän laukun kans ei tuu sitä ongelmaa kun on tosiaan aika hyvän kokoinen :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.