Päivän asu & kirppislöydöt

Still Life

Musta bomber-takki: Missguided / Huppari: Kirppis (Only) / T-paita: Gina Tricot / Hame: Kirppis (H&M) / Kengät: Vans / Laukku: Pull & Bear

Tiedättekö sen ilon tunteen joskus, kun joku juttu on ollut ostoslistalla kauan, ja sitten löytääkin sen muutamalla eurolla kirpparilta? Mulle kävi just niin tuon harmaan hupparin kanssa. Ihan perus huppari nimenomaan harmaassa värissä on ollut ostoslistalla koko kevään, ja sitten bongasin tämän Second Hand Storesta muutamalla eurolla. Myös tuo ihana puuteriroosan värinen midi-hame tarttui mukaan samalta reissulta. Olin aiemmin Gina Tricotissa käydessä sovittanut ihanaa vaaleanpunaista midi-mittaista vekkihametta, joten tämä vähän samantyylinen hame oli ihan huippulöytö. Vaikka hame on ollut päällä vasta kerran, veikkaan että tästä tulee yksi kesän käytetyimmistä vaatteista. Tuo väri on niin ihana, ja olen myös tykästynyt tuohon helppoon midi-mittaan. Hame ja huppari toimii myös kivasti yhdessä.

Vaaleanpunaisen ja harmaan yhdistelmä on kyllä tällä hetkellä mun lempijuttu pukeutumisessa. Harmaa on niin neutraali sävy, johon on helppo yhdistää esimerkiksi mustaa, mutta ihan yhtä hyvin hempeitä värejä ja erityisesti vaaleanpunaista. 

Leppoisaa sunnuntaita!

 

SEURAA:

Bloglovin & Pinterest

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.