Päivän meikki

Still Life

Luonnollinen ja helppo. Siinäpä kaksi sanaa kuvaamaan mun meikkaamista. En ole kirjoitellut blogiin kauheasti meikkijuttuja, ja syy siihen on tosiaankin aika yksinkertainen: en ole meikkihifistelijä tai kokeile kauheasti uusia meikkaustapoja, vaan meikkaaminen sujuu yleensä samalla tutulla (ehkä myös tylsällä) kaavalla. Viime kuukausina meikkaaminen on myös vähentynyt aika paljon, osaksi sen takia että pahimmasta aknesta parantunut iho on niin hyvässä kunnossa, ettei hyvinvoivaa ihoa tee mieli peittää paksulla meikkikerroksella. En myöskään jaksa meikata tavallisina päivinä, vaan useimmiten mennään ihan naturellilla naamalla. Joskus tosin on kiva meikata ihan omaksi iloksi ja freesimmän fiiliksen saamiseksi, vaikka ei olisikaan tiedossa mitään erikoista.
 

Silloin kun meikkaan, niin arkimeikki on aika simppeli: tarvittaessa vähän peitevoidetta, mineraalimeikkivoidetta, vähän puuteria ja poskipunaa, kulmien korostusta, ja huulirasvaa tai punaa. Ripsiväriä en juurikaan arjessa käytä, kun omat ripset on luonnostaan aika tummat. Mielummin korostan huulia, ja usein treffeillä tai illanvietoissa onkin kiva panostaa kunnolla huulimeikkiin. Ja välillä toki myös ihan arkipäivinä! En koe että paksut rajaukset tai tummat luomivärit olisi enää mun juttu arkimeikissä. En myöskään tykkää kauheasti kovin "piirretyn" näköisistä kulmista, joten värillä varustettu Lumenen kulmavaha on ollut luottotuotteita jo vuosia. Sillä saa kivasti väriä ja muotoa kulmiin.

Tänään tein meikkipohjan Lorealin tuotteilla, tuo Lorealin True Match-mineraalimeikkipuuteri on yksi mun suosikeista ja luottotuotteista. Se sulautuu oman ihon sävyyn hyvin, eikä jätä rasvoittuvaa tuntua iholle. Poskiin laitoin vähän punaa sekä Lumenen Instant Illuminizer-hehkutippoja, joka on ollut kevään toinen kauneussuosikki. Huuliin taputtelin sormin Rimmelin huulipunaa sävyssä Pink a Punch, ja luomilla on sipaisu Mannakadarin luomiväriä, ja kulmia korostin kulmavahalla.

Tosi nopea, kiva ja luonnollinen meikki. Juuri sopiva tällaiseen tavalliseen päivään, jolloin ohjelmassa ei ole muuta kuin kirjastossa hengailua ja kaupassa käyntiä :)

 

 

SEURAA:

Bloglovin & Pinterest

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.