PASTASUNNUNTAI

pasta3.png

 

Kolme mukavaa juttua elämässä: ruoka, yhdessäolo ja rutiinit. Meille on poikaystävän kanssa vähän vahingossa syntynyt viime aikoina mukava viikonloppuperinne jossa yhdistyy nämä kolme asiaa: nimittäin yhteiset sunnuntaikokkailut! Yhdessä ruuanlaitto ja syöminen on toisille pareille ehkä ihan itsestäänselvyys ja arkipäivää, mutta meillä jo pelkästään ruokailuajat ja ruokavaliot on aika erilaiset, sillä toinen on sekaani ja toinen ”kotivegaani”. Olenkin siis tosi innoissaan tästä meidän uudesta perinteestä, joka tuo iloa niihin ihan tavallisiin sunnuntaipäiviin!

Viime sunnuntaina kokkailtiin yhdessä vegaanipastavuokaa, joka ei ehkä kuvien perusteella näytä super-herkulliselta (miten ihmiset muuten saa otettua niin nättejä ruokakuvia?!), mutta oli kuitenkin tosi hyvää ja täyttävää perusruokaa. Kotikokkailussa olen muutoin vaihtanut maitotuotteet vastaaviin vegaanivaihtoehtoihin mutta tämä oli ensimmäinen kerta kun kokeilin ruuanlaitossa vegaanijuustoa, joka osoittautui ihan kelvolliseksi tuotteeksi.

Pastavuoat on tosi helppoja ja edullisia arkiruokia, joita tykkään itse tehdä melko usein. Ja syömistä isoon uunivuokaan tehdystä ruuasta riittää moneksi päiväksi! Sen lisäksi vuoasta voi tehdä lukemattomia eri variaatioita: tähän tuli gluteenitonta fusillipastaa, härkistä, basilikaa, aurinkokuivattuja tomaatteja, Plantin vegekermaa, vegaanijuustoa, mausteita ja pakastekasviksia (jotka unohdin kuvata). Tähän olisi myös hyvin sopinut esimerkiksi soijasuikaleet tai tofu!

Leppoisaa sunnuntaita!

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *