PIKKUJOULULOOK

pikkujoululook1.jpg

Viime viikonloppuna tein ”paluun maailmaan” ja innostuin käymään poikaystävän kanssa pikkujouluissa! En muutenkaan ole mikään yltiösosiaalinen saati bilehirmu, mutta viime kuukausina raskausväsymyksen vuoksi olen jättänyt väliin lähes kaikki iltamenot. Vaikka me ei kovin myöhään pikkujouluissa viivyttykään, teki kyllä niin hyvää pitkästä aikaa laittautua ja päästä vähän tuulettumaan!

Innostuin pari viikkoa sitten ostamaan shoppailureissulta uuden pikkujoulumekon, vaikka en ollut yhtään varma käynkö edes yksissäkään pikkujouluissa tänä vuonna.. Yleensä en tee ns. kertakäyttöostoksia, mutta joku tässä metallinhohtoisessa mekossa näytti ja tuntui tosi kivalta! Samalla ostosreissulla tein muuten toisenkin havainnon, nimittäin mun vatsa on kasvanut jo tosi paljon! Alkuraskauden ajan olen käyttänyt niitä kaikista löysimpiä ja rennoimpia mekkoja mitä kaapista löytyy, enkä ole ollenkaan tajunnut että mahaan on tullut jo pieni vauvakumpu. Tämä mekko näytti kivalta  pyöristyvän vatsan kanssa ja on malliltaan sellainen, että sitä voi varmasti käyttää niin isomman vatsan kanssa kuin raskauden jälkeenkin.

Vielä mun ei ole tarvinut muuten ostaa raskausvaatteita muutamia legginsejä ja äitiyssukkahousuja lukuunottamatta. Kiristävien housujen jälkeen ihanan löysät äitiysleggarit tuntuu kyllä super mukavilta 😀

pikkujoululook3.jpg

Niin ja muuten, tälle vuodelle on tiedossa ainakin kahdet tai kolmet pikkujoulut, joten ehkä mun ei tarvitse ottaa niin huonoa omaatuntoa uuden pikkujoulumekon hankkimisesta!

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *