PIKNIK LEIKKIPUISTOSSA + MUITA VINKKEJÄ KESÄPÄIVIEN VIETTOON

Kaupallinen yhteistyö: Green Planet Astronauts

Siinä missä viime kesä kului vauvakuplassa vastasyntyneen kanssa, tämä kesä on tyystin erilainen kun mukana kulkee touhukas taapero.

Ihan kaikesta meidän vanhempien mielestä kivasta puuhasta taapero ei vielä ymmärrä, mutta on kuitenkin paljon asioita ja aktiviteetteja mitä hänen kanssaan voi jo puuhailla. Olen koko kesäkuun voivotellut sitä ettei meillä ole kerrostalossa asuvina omaa pihaa, mutta olen yrittänyt kuitenkin keskittyä kerrostaloasumisen hyviin puoliin.

Uskon että kerrostalossa asuvana perheenä käytämme aktiivisemmin hyödyksi kaupungin tarjoamia aktiviteetteja ja palveluita verrattuna siihen jos asuisimme omakotitalossa. Kun omaa pihaa ei ole, vietämme lähes päivittäin aikaa leikkipuistoissa.

Nyt kuluneen kesäkuun aikana olemme viettäneet aikaa muutamissa eri leikkipuistoissa, ja mun tavoitteena on kiertää Raahen kaikki eri leikkipuistot Lydian kanssa kesän aikana! Aika usein meidän leikkipuistokävelyistä tuleekin vähän pidempiä reissuja, ja silloin on tärkeä huolehtia että repusta löytyy juomista ja eväitä nälän yllättäessä.

Lydian kummitäti oli meillä tällä viikolla yökylässä, ja leikkipuistoreissun lomassa istahdimme nurmelle viltin päälle syömään eväitä.

Saimme yhteistyössä Green Planet Astronautsin kanssa testiin kaurapohjaisia smoothieita ja välipalapatukoita. Suomalaisen Green Planet Astronautsin kauravälipalat ovat saaneet alkunsa niiden perustajan Millan kotikeittiöstä, tarpeesta saada lapsille ruokaisia, vähemmän makeita välipaloja,jotka ovat hyvä valinta myös planeetallemme. Näin syntyi Green Planet Astronauts ja sen avaruusruuat: kaurapohjaiset smoothiet ja välipalapatukat.

Green Planet Astronautsin smoothiet ja kaurapatukat eivät sisällä lisättyä sokeria ja ne on valmistettu luomuraaka-aineista.

Kauppojen hyllyltä löytyy Space Snack-kaurasmoothieita kolmessa eri maussa: kaura-mango (taaperon suosikki), kaura-marjat (mun suosikki) ja kaura-kesäkurpitsa-päärynä. Pocket Rocket-kaurapatukoita on saatavilla kahdessa eri maussa: kaura-marjat ja kaura-porkkana-kaneli, josta tuli kertaheitolla mun ja taaperon suosikki. Ihastuin itsekin kaurapatukoihin sen verran että oon pitänyt patukoita aina mukana sekä Lydian repussa että omassa käsilaukussa pikkunälän varalta! Mun mielestä on mahtavaa ja inspiroivaa että kaupoissa on  saatavilla ekologinen ja kotimainen vaihtehto lastenruokiin.

Tässä muuten vielä muutama meidän vinkki kesäpäivien viettoon (kaupungissa ja maalla, lapsen kanssa tai ilman):

Leikkipuistojen lisäksi kolua läpi kaikki kaupungin uimarannat

Vieraile lähisaarissa – täällä Raahessakin on paljon saaria, enkä ole vielä kertaakaan päässyt tutustumaan niihin!

Vieraile kotieläintilalla

Vietä sadepäivä museoissa

Käy patikoimassa

Juo aamukahvit ulkona

Opettele tekemään kukkaseppele

Leivo mansikkakakku ja kutsu perhe syömään

Ihanaa juhannusta!

SEURAA:

Instagram  //  Pinterest

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *