Rantakamppeet pikkurahalla

Still Life

 

Viime vuosina on tullut käytyä rantalomilla muutamia kertoja, joten tätä Kroatian matkaa varten ei ollut ostoslistalla muutamia juttuja lukuunottamatta mitään erikoista. Ja nämäkin ostokset sain tehtyä ihan pikkurahalla!

Ensinnäkin, tuo ihana sininen uimapuku löytyi Lidlistä 10 eurolla. Vaikka Lidlin vaatteet (ja kuulemma erityisesti maksimekot) ovat olleet tosi suuressa suosiossa viime aikoina, mulla ei ollut aiemmin kauheasti kokemuksia Lidlin vaatepuolesta. Muutaman kokeilukerran perusteella uimapuku tuntuu olevan ihan hyvää laatua, tosin nuo rinnassa olevat reiät aluksi hieman epäilyttivät (mitään kunto-uintia ei varmaan kannata tämä uikkari päällä harrastaa).

Rantasandaaleihin mulla oli pari kriteeriä - koska täällä koto-Suomessa ei pahemmin sandaaleita tarvitse, en halunnut tuhlata reissukenkiin kovin paljon rahaa, enkä myöskään halunnut varvassandaaleja. Nuo hauskan väriset metallinhohtoiset perussandaalit löyty H&M:n alesta kolmella eurolla. Kovin paljon ei tarvinut pulittaa myöskään hellehatusta ja kesämekosta - tuo valkoinen hattu nimittäin löytyi Prismasta kuudella eurolla, ja tässä postauksessa esitelty kesämekko oli parin euron kirppisostos.

Kroatia, olen ready!

 

SEURAA:
Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Kommentoi