Reissuhaaveita

Still Life

Uusi vuosi ja uudet reissuhaaveet! Tämä vuosi on vasta aluillaan, mutta mielessä riittää jo matkaunelmia.

Tykkään kovasti matkustella ja nähdä uusia paikkoja, mutta en ole sellainen ihminen joka haikailisi reissuun ihan koko ajan. Elämäntilanteesta ja rahatilanteesta riippuen minusta on kiva tehdä vuodessa muutama ulkomaanreissu. Laitan resurssien mukaan aina säästöön rahaa seuraavaa matkaa varten, vaikka kohde ei oliskaan vielä tiedossa. Ja nimenomaan tämä matkoista haaveilu, suunnitteleminen ja tiedonetsintä on mun lempparipuuhaa, vaikkei ihan heti olisikaan matkalle pääsemässä!
 

Tänä vuonna haaveilen mm. seuraaviin paikkoihin matkustamisesta:

- Kesälle olisi tiedossa Espanjan reissu (jonne matkustan ehkä sitä ennen jo keväällä!!) josta olen tosi innoissani, sillä en ole vielä koskaan käynyt Espanjassa!

- Norja. Mun haaveissa on ollut matkustaa Osloon, mutta ollaan poikaystävän kanssa puhuttu autoreissusta Pohjois-Norjaan, joka sekin olisi varmasti ihan mahtava vaihtoehto! Tämä on vielä tosin ihan ajatuksen tasolla, ja nähtäväksi jää millaiseen reissuun päädytään. Norjan kieltäkin on tullut opiskeltua sen verran ahkerasti joten luulisi ettei Norjassa jää ihan tuppisuuksi :D

- Rakastan kesäistä Tallinnaa, mutta vaihtelun vuoksi olisi kiva tehdä pikkureissu johonkin muuhun Viron kaupunkiin. Ehkäpä esimerkiksi paljon kehuttuun Pärnuun? Tämän postauksen kolmas ja viimeinen kuva on muuten otettu mun suosikkikahvilassa Tallinnassa, Cafe Augustissa jossa on myös i-h-a-n-a sisustus!

- Mikäli kesän Espanjan matkan jälkeen vielä houkuttelisi päästä rantalomalle, olisi aivan huippua matkustaa Kreikkaan! Ollaan käyty Kreikassa ainoastaan Kosin saarella, joten joku toinen Kreikan saari kiinnostaisi kovasti.
 

Millaisia matkahaaveita teillä on tälle vuodelle?

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.