SARJAKOUKUTUS: THE ACT

Äitiysloma on mitä parhainta aikaa katsella kaikkia niitä sarjoja ja leffoja, jotka ovat aiemmin jääneet syystä tai toisesta katsomatta.

Yksi mun uusimmista sarjakoukutuksista on The Act, tositapahtumiin perustuva amerikkalainen draamasarja joka on nähtävillä HBO Nordicissa. Tästä sarjasta on erittäin vaikea puhua ilman että spoilaa tarkemmin sarjan tapahtumia, joten siksi erittäin ympäripyöreä kuvaus: The Act kertoo Dee Dee ja Gypsy Rose Blanchardista, monisairaasta tyttärestä ja hänen hoidolleen omistautuneesta äidistä. Gypsy Rose oli pyörätuolissa ja sairasti mm. lihasrappeumaa, leukemiaa ja uniapneaa. Kesäkuussa 2015 tapahtui karmaiseva rikos, jonka myötä paljastui ettei Dee Deen ja Gypsy Rosen elämä ollutkaan ihan sellaista kun he olivat antaneet ulospäin ymmärtää.

Kuvat: IMDB

Mulle tämä Dee Deen ja Gypsy Rosen tapaus oli ennaltaan tuttu, sillä katsoin vähän aikaa sitten heistä kertovan dokumentin (myös nähtävissä HBO Nordicilla) sen jälkeen kun olin kuunnellut jakson heistä Jäljillä-true crime podcastista. Tapaus on äärimmäisen karmaiseva ja ahdistavakin, mutta juuri siksi tosi mielenkiintoinen.

Vaikka The Actissa on toki väritetty tapahtumia jonkun verran, pysyy se mielestäni aika uskollisena sille mitä oikeasti tapahtui – ainakin sen mukaan millaisen käsityksen heidän elämästään sain itse dokumentin ja podcastin perusteella. Sarjan pääosia näyttelevät Joey King ja Patricia Arquette, jotka ovat molemmat ihan nappivalintoja rooleihinsa. Sarjan ensimmäinen kausi on parhaillaan menossa HBO Nordicilla ja uusi jakso ilmestyy aina torstaisin.

Kivaa viikonloppua!

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *