SARJASUOSITUS: INNAN VI DÖR - ENNEN KUOLEMAA

Still Life

Kuva: IMDB

Joskus on vaan ihan pakko olla tekemättä mitään koko viikonloppu, ja keskittyä lähinnä mukavissa vaatteissa hengailuun, telkkarin tuijotteluun ja uusien sarjojen löytämiseen. Mun viime viikonloppu oli juurikin sellainen, ja itse asiassa tein niin hyvän sarjalöydön että siitä on pakko vinkata myös blogissa!

Kaikkihan tietää että ruotsalaiset ovat rikossarjojen mestareita, ja itsekin olen katsonut mm. Wallandereita jo ihan kyllästymiseen asti. Ennen kuolemaa-sarja (alkuperäisnimeltään Innan vi dör) on ollut Ruotsissa tosi suosittu, ja se rantautui viimein meille Suomeenkin! Olen itse asiassa katsonut sarjan ensimmäisestä kaudesta vasta puolet, mutta rohkenen silti jo suositella sitä. Ensimmäisen jakson perusteella se voi vaikuttaa aika tyypilliseltä rikossarjalta, mutta trust me: heti toisesta jaksosta lähtien siinä alkaa tapahtua. Hurjan jännä ja koukuttava juoni, oon niin koukussa! Niin ja pakko myöntää että pääosaa näyttelevällä Adam Pålssonilla saattoi olla vaikutusta siihen että kiinnostuin sarjasta... sen lisäksi että hän on muutenkin aika ihastuttava, hän on myös erittäin lahjakas näyttelijä. Sarjan ensimmäinen kausi löytyy Yle Areenasta!

Viikonlopun aikana ehdin muuten katsoa telkkarin puolelta myös Uuden päivän uusintoja (oon jotenkin mysteerisesti jäänyt kevään aikana koukkuun myös tähän sarjaan..) ja sen spin off-sarjan Mä voin selittää kaiken, sekä myös kotimaisen Hasbeen-nuortensarjan... :D Viime viikolla puolestaan katsottiin poikaystävän kanssa Netfilixin uutuusdokkarisarja Evil Genius - The True Story of America's Most Diabolical Bank Heist, joka kertoo Yhdysvaltojen tunnetuimman pankkiryöstötapauksen, 2003 sattuneen niin kutsutun Pizza Bomber Casen ratkomisesta. Mielenkiintoinen, järkyttävä ja kaikilla tavoin aivan uskomaton tapaus. Voin suositella dokkaria jos true crime-sarjat kiinnostaa, mutta itselläni tämä meni siinä rajoilla että onko vähän liian ahdistavaa katsottavaa.

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.