Skam-paita, vihdoinkin!

Still Life

 

Tai siis, paidat.. Nimittäin kun ryntäsin torstaina Gina Tricotiin metsästämään uudestaan myyntiin tulleita Skam-paitoja, en vaan osannut päättää valkoisen ja harmaan välillä...joten eihän se auttanut kun ostaa ne molemmat! Mua jäi niin kovasti harmittamaan kun en ehtinyt ensimmäisestä erästä saada omaani, joten onneksi tällä kertaa satuin ajoissa paikalle. Enpä muuten muista, milloin olisi edes tullut viimeksi käytettyä fanipaitaa.. No mutta, iloisena fanityttönä kuitenkin kohti uutta viikkoa!

 

SEURAA:
Bloglovin & Pinterest

 

Kommentit

Laura I.
Aivan hyvä blogi

Oih, mä oisin halunnut sen Alt er love -paidan, mutta ne tais loppua joka paikasta heti :( Näitäkin harkitsin, mutta en nyt ainakaan vielä ostanut (kohta niitä ei varmaan enää ole). Hauska idea kyllä tehdä paitoja tv-sarjan ympärille :)

Siri H
Still Life

Se paita oli kyllä myös mun suosikki (koska Team Evak!), mutta ainakaan täällä Oulun Gina Tricotissa sitä ei näyttänyt olevan ollenkaan tuossa toisessa erässä myytävänä :/ Instagramissa oon törmännyt useisiin Skamin fanituotetileihin jossa on sitten kaikkea mahdollista krääsää myytävänä (Alt er love-muki ois ihan mahtava!) :D Siitä en kyllä tiedä että toimittavatko Suomeen edes..

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.