SPRING MOOD

Jee, vihdoinkin meillä Oulussa on alkanut kunnolla sulamaan ja ilmassa on oikeasti keväinen fiilis! Vielä ei ehkä ihan tarkene tennareilla ja trenssillä, mutta kauppareissulle ja muutamia asukuvia varten oli ihan pakko saada päälle jotain muuta kuin talvikengät ja parkatakki.

Talvipukeutuminen on aina jotenkin tylsää, ja musta tuntuu että tänä talvena mun tyyli on ihan kirjaimellisesti hukkunut talvikamppeiden alle. Olen kulkenut päivästä toiseen samoissa asuissa, sillä lista päälle mahtuvista vaatteista (varsinkaan ulkovaatteista) ei ole hirveän pitkä 😀 Tavallaan on ollut mukava huomata kuinka pienellä vaatemäärällä sitä oikeasti pärjää. Ehkäpä nyt äitiyslomalla saisin oikeasti inspiraation tehdä suursiivouksen vaatekaappiin!

Tälle keväälle mulla ei ole ostoslistalla mitään erikoisempaa muutamia asusteita lukuunottamatta, eikä uusien vaatteiden ostaminen olisikaan kovin järkevää kun vatsa kasvaa niin kovaa vauhtia. Onneksi kaapista löytyy jo valmiiksi vaikka mitä kivoja kevätvaatteita, eikä se ole niin justiinsa vaikka lempparifarkkutakki ei mahtuisikaan enää kiinni 😀

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

muoti paivan-tyyli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *