STRIPES & SUMMER VIBES

Still Life

 

Tänään oli tarkoitus postailla jotain ihan muuta, mutta ajattelinkin tulla jakamaan tuoreeltaan nämä muutamat eilen otetut asukuvat!

Eilen käytiin kaupungilla ja torilla syömässä jäätelöt poikaystävän kanssa, ja filisteltiin ihanan aurinkoista ilmaa. Huippua että yhtäkkiä on niin lämmin, otettiin nimittäin vähän yli kuukausi sitten tuossa samalla paikalla nämä kuvat ja takana näkyy metrin korkuinen lumikasa (ja mulla on näköjään noissa kuvissa ihan samanlainen asukin, raitapaita ja mustat housut...).

Näiden yllätys-lämpimien ilmojen koittaessa on muuten aina hauska bongailla kaupungilla ihmisten asuvalintoja, toiset pitää vielä tiukasti kiinni talvitakista ja toiset on pukeutuneena pelkkiin shortseihin.. :D
 

Mulla oli päällä viime kesänä kirppikseltä löytynyt raita t-paita röyhelöhihoilla, ja vähän lisää raitaa aurinkolasien muodossa. Aurinkolasit on löytö Punaisen Ristin kierrätyskeskus Kontista, josta en yleensä vaatteita tai asusteita, mutta näitä laseja en voinut jättää hyllyyn! Raitapaitaan yhdistin perusmustat culottes-housut - asuyhdistelmä johon en vaan kyllästy.

Nyt äitienpäiväviikonlopun viettoon, mukavaa viikonloppua teillekin! <3

 

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

 

 

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.