SUMMER ESSENTIALS


i h a n a a,

kesä on vihdoin täällä! Toissapäiväisen sadepäivän jälkeen ulkona näyttää entistäkin vehreämmältä. Kunhan ilma lämpenee taas muutaman asteen, me otetaan taaperon kanssa suunnaksi puisto tai isovanhempien piha johon lähdetään viettämään kesäpäivää. Tässä postauksessa esittelen muutamia mun summer essentials-juttuja: kesän lempparivaatteita, asusteita ja mukana kulkevia tavaroita.

Vaatteet

Rento kesätyyli syntyy kukkamekosta ja farkkutakista – se on kombo jolla ei vaan voi mennä pieleen. Multa löytyy vaatekaapista muutamakin farkkutakki, joista suosikkeja ovat H&M:n vaaleanpunainen takki ja viime syksynä kirpparilta ostettu Monkin musta farkkutakki.

Kuvissa näkyvä mekko on Monkin *retro skater dress. Aika täydellinen kesämekko, sanoisin!  Mekossa on just sopivan mittainen helma että sitä voi käyttää myös paljain säärin ilman vilutteluvaaraa.

Asusteet

Kesällä tarvittavat tavarat kulkee mukana kangaskassissa tai verkkokassissa. Tämä verkkokassi on jo muutama vuosi sitten ostettu, mutta Granitin verkkokaupasta löytyy vastaavanlainen *beigenvärinen verkkokassi. 

Kesäisin mun kassissa kulkee mukana vain ne pakolliset asusteet ja tavarat: aurinkolasit, hiusdonitsi, juomapullo, avaimet ja puhelin (taaperon kesäkassin sisältö onkin sitten asia erikseen, siitä voisin joskus tehdä erillisen postauksen!)

Meikki

Kuulto ja hohde on kesän meikissä ihan must-juttuja! Kesäisin meikkaan vielä harvemmin ja kevyemmin kuin yleensä, mutta panostan meikissä kuultavaan poskipunaan, ja saatan sipaista hohdetta myös vähän ohimoille ja amorinkaarelle.

Nyt mulla on käytössä *Essencen Blush Lighter, jossa on samassa tuotteessa sekä poskipuna että korostusväri. Uusin huulipunaostokseni on Essencen *Stay 8h Matte-huulipuna sävyssä  on 03 Down to Earth (kuvissa huulilla).

Liputan lämpimillä ilmoilla myös puuteripaperin puolesta, sillä  on näppärä pyyhkäistä kasvoilta ylimääräinen kiilto pois. Tähän tarkoitukseen käy mainiosti Lykon valikoimasta löytyvä *Essencen Oil Control Paper

Mitkä on sun kesän essential-juttuja?

SEURAA:

Instagram  //  Pinterest

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *