SYKSYISIÄ AJATUKSIA

Oon ehdottomasti sitä mieltä että elokuu on vielä kesäkuukausi, mutta viime päivinä mulla on kuitenkin ollut jo aika syksyinen fiilis.

Ilma on ollut sateinen ja yöt on jo tosi pimeitä. Oon kaivanut iltaisin villasukat jalkaan ja juonut teetä. Kadut ovat täyttyneet pienistä koululaisista ja kotiin kuuluu naapurissa olevasta koulusta välituntikellojen kilinä. Ollaan käyty kävelyllä meren rannassa ja hengitetty keuhkot täyteen jo vähän syksyisen tuoksuista ilmaa.

Viime syksystä mulla on tosi ristiriitaiset fiilikset. Syyskuun puolenvälin aikoihin sain tietää että oon raskaana, ja samalla alkoi koko syksyn kestänyt hirveä raskausväsymys ja etova olo. Olin tietysti ihan super iloinen ja onnellinen raskaudesta, mutta nyt kun miettii niin viime syksystä on aika harmaat ja sumuiset muistot. Olin tosi stressaantunut töistä, enkä oikeasti jaksanut tehdä yhtään mitään työpäivien jälkeen. Mulle jäi mieleen väsyneet työmatkat bussissa jolloin kuuntelin non stoppina Iisan Päivii, öitä-levyä.

Syksy on ihanaa aikaa, ja tänä syksynä aion ottaa kauniista vuodenajasta kaiken irti!

Mun syksyyn kuuluu olennaisesti myös musiikki. Nyt kesällä musiikin kuuntelu on jäänyt vähän vähemmälle kun oon kuunnellut lähinnä podcasteja. Mutta syksyllä tulee aina halu kuunnella herkkää ja vähän melankolista musiikkia.

Viime päivinä mun kuulokkeissa on ollut Olavi Uusivirran uusin levy. Harmittaa ihan vietävästi etten kerennyt ostaa lippuja Olavin syyskuiselle Oulun keikalle ennen kuin se myytiin loppuun!

Meillä on tiedossa vielä yksi pieni reissu ennen kuin kesä kääntyy syksyyn. Suunnataan nimittäin huomenna äitini ja Lydian kanssa Tuurin kyläkauppaan 😀 Mä oon haaveillut shoppailumatkasta sinne koko kesän, ja nyt sitten päästään kolmistaan tyttöjen reissulle!

Tunnelmallista sunnuntaita!

SEURAA:

Instagram  //  Pinterest

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *