SYKSYN SOUNDIT: OLAVI UUSIVIRTA-SKORPIONI

Syksyt on aikaa jolloin fiilistelen musiikkia enemmän kuin yleensä. Viileinä syysiltoina on ihan parasta lähteä kävelylle ja laittaa kuulokkeisiin soimaan täydellisesti syksyyn sopivia biisejä. Mun musiikkimaku on aika laaja, ja oon huomannut että vuodenaika vaikuttaa paljon siihen millaista musiikkia kuuntelen. Kesällä kuuntelen usein kevyttä ja kepeää musiikkia. Syksyisin muhun iskee tunnelmallinen ja kaihoisa musiikki.

Tässä Syksyn soundit-postaussarjassa esittelen mun syksyisiä suosikkilevyjä!

Ensimmäisenä ajattelin esitellä levyn joka on soinut mulla nonstoppina viimeiset pari viikkoa: Olavi Uusivirran Skorpioni-albumi! Olavi Uusivirta on yksi mun kotimaisista suosikkiartisteista ja oon kuunnellut hänen musiikkiaan jo ainakin vuosikymmenen.

Sen lisäksi että pidän Olavin musiikista, hän on mielestäni tosi moniulotteinen artisti, taitava biisientekijä ja aivan mieletön liveartisti! Olavin uusin Skorpioni-albumi kolahti muhun enemmän kuin pari sitä edellistä levyä. Tässä levyssä on kuultavissa vanhempaa Olavia mutta kuitenkin jotain täysin uutta ja modernia. Just nyt tykkään erityisesti levyn biiseistä E=Mc2, Ehkä sun on pakko mennä ja Miten mulla meni (jostain syystä en onnistunut lisäämään postaukseen Youtube-videoiden esikatselua..noh menköön nyt ilman)!

Mitä biisejä sulla on syksyn soittolistalla?

SEURAA:

Instagram  //  Pinterest

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *