SYYSTYYLIN KULMAKIVET

Brixtonin musta fiddler-lätsä on alkusyksyjen asustesuosikki. Klassinen kipparilakki sopii rentoon katutyyliin vaikka farkkutakin tai trenssin kanssa. Ja pelastaa aina huonon hiuspäivän 😀 Vähän kylmemmillä ilmoilla ennen pipokautta lätsä suojaa myös korvia tuulelta!

Neuleet ja hupparit on oikeita turvavaatteita joihin on kiva ja helppo verhoutua viileinä syyspäivinä.

Farkkutakki, trenssi ja bomber-takki. Tämä kuvien musta farkkutakki on pihistetty miehen vaatekaapista, josta itse asiassa löytyy ne meidän talouden tyylikkäimmät syystakit 😀 Toinen mun lempparisyystakki on musta paksu bomber-takki!

Kohta on taas aika kaivaa kaapista esiin punaiset Dr. Martensin maiharit! Dr. Martensit on valehtelematta parhaimmat kengät mitä mulla on koskaan ollut. Oon ostanut ne jo kahdeksan vuotta sitten ja ne ovat vielä tosi hyvässä kunnossa, vaikka niiden huoltamiseen olisi kyllä voinut panostaa vuosien varrella vähän enemmän 😀 Punaiset maiharit tekee asusta kuin asusta mielenkiintoisen!

Mustat pillifarkut on ainoa juttu mikä mulla on nyt ostoslistalla. Inhoan sovittaa farkkuja, mulla on vaan jotenkin sen muotoinen vartalo että harvat housut sopii mulle 😀 Oon kuitenkin onneksi löytänyt H&M:n valikoimasta mun kropalle sopivat super skinny high-farkut!

Miltä sun syystyyli näyttää?

LUE MYÖS:

7  x TYYLIPALJASTUKSIA

MÖHKÄLELENKKARIT – HOT VAI NOT?

5 VINKKIÄ: TOIMIVAMPI JA INSPIROIVAMPI VAATEKAAPPI

TYYLIPOHDINTAA JA ASUKUVAT PUUTARHASSA

SEURAA:

Instagram  //  Pinterest

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *